ΤΡΙΤΗ, 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Δάγκωσε αστυνομικό για να αποφύγει το αλκοτέστ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

 
astinomia_2_3_2011.jpg«Αφηνιασμένος» 29χρονος φέρεται να προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο την περασμένη νύχτα στο Αγρίνιο- αρχικά σε δρόμο της πόλης και εν συνεχεία στο Αστυνομικό Τμήμα- και πλέον κατηγορείται παράβαση του ΚΟΚ, εξύβριση, απειλή, αντίσταση, πρόκληση διακεκριμένων φθορών και πρόκληση σωματικής βλάβης.
Σύμφωνα με το agrinionews.gr, ο 29χρονος αρνήθηκε στους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που τον καταδίωξαν αρχικά να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοτεστ καθώς στις 1.30 τα ξημερώματα τον εντόπισαν να οδηγεί επικίνδυνα χωρίς να …πτοείται από το κόκκινο σε φανάρια.
Ο νεαρός κατηγορείται πως εξύβρισε τους αστυνομικούς, απείλησε και αντιστάθηκε της σύλληψης και όταν οδηγήθηκε στο Τμήμα η συμπεριφορά του φέρεται να χειροτέρεψε… Εκεί ο 29χρονος, σε κατάσταση «εκτός εαυτού», προκάλεσε νέο επεισόδιο μέχρι και φθορές εκσφενδονίζοντας καρέκλες και άλλα αντικείμενα και φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να δαγκώσει αστυνομικό. Αποτέλεσμα η δικογραφία σε βάρος του να είναι… πλούσια.
  ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *