TTIP Παγκόσμιος εφιάλτης η Χιλαρυ Κλίντον! Την γιούχαραν οι οπαδοί της για την νεοταξική συμφωνία TTIP

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Hilary Clinton vampire2netakias

Με γιούχα και με γροθιές με κάτω τον αντίχειρα, αποδοκίμασαν την Κλίντον οι δημοκρατικοί αφού κατάφερε να περάσει στο προγράμμα των Δημοκρατικών την υποστήριξη της συμφωνίας TTIP, αν κι αναμενόμενο καθώς οι τρεις μεγαλύτεροι χρηματοδότες της Κλίντον ειναι πολυεθνικές όπως η Μονσαντο, το ίδρυμα Σόρος κι οι καπνοβιομηχανίες.

Ο Σαντερς το παλαιψε μέχρι τέλος να μην περάσει η υποστήριξη της συμφωνίας TTIP, αλλά τελικά το μόνο που κατέφερε να περάσει ειναι ο μίνιμουμ μισθός στα $15/ώρα.

Οι δημοκρατικοί ψηφοφόροι αποχώρησαν απο την αίθουσα γιοχαροντας την Κλιντον

Η ΤΤΙΡ ειναι μια συμφωνία που δίνει εξουσίες στις πολυεθνικές υπεράνω των Κρατών, γίνεται μεταξύ Αμερικής κι Ευρώπης κεκλεισμένων των θυρών χωρίς πρακτικά και χωρίς δημοκρατικό έλεγχο . Ένα παράδειγμα ασυδοσίας ειναι το περιστατικό που πολυεθνική μήνυσε την Αίγυπτο για Διαφυγόντα κέρδη επειδή αύξησε το βασικό μισθό. Κατι τέτοιο θα ηταν για γέλια , αλλά με συμφωνίες τύπου ΤΤΙΡ οι χώρες θα πρέπει να υποχωρούν στις πολυεθνικές αλλιώς θα δέχονται αντίποινα απο όλες τις χώρες της συμφωνίας , τύπου εμπάργκο της Κουβάς κατα τον ψυχρό πολεμο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ