Μαρία Τρουπή: Η ηρωική εισαγγελέας που αποδεικνύει οτι υπάρχει ελπίδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

justice statue
Όσο υπάρχουν λειτουργοί σαν την Μαρία Τρουπή, την εισαγγελέα που σηκώνει μόνη της το βάρος απέναντι στην συμμορία των εμπόρων της τουρκικής πρέζας, υπάρχει Ελλάδα.

Αυτά ειναι τα πρότυπα για τις γενιές που έρχονται και όχι οι βολεμένοι, οι προσκυνημένοι, οι συνεργοί δολοφόνων παιδιών. Διότι όσοι επιχειρούν να συγκαλύψουν το NOOR1, αυτό ακριβως είναι: Δολοφόνοι παιδιών. Το εμποριο ηρωινης, ειδικά της τουρκικής ηρωινης που χρηματοδοτει γενοκτονίες μέσω της υποδούλωσης, εξαθλίωσης και δολοφονίας νεων παιδιών είναι το απεχθέστερο των εγκλημάτων. Και χρειάζεται κότσια, μέγιστη ηθική, πάθος για το δικαιο από την οικογενεια κιόλας για να αντισταθείς.

Μετά λοιπόν τα παλικάρια του Λιμενικού που δεν υπολόγισαν ουτε τις ζωές τους, ούτε τις οικογένειες τους* και πάλεψαν με το τέρας, έρχεται η εισαγγελέας Μαρία Τρουπή για να το τελειώσει απέναντι σε κτήνη αλλά και επίορκους, ολίγιστους.

ΕΥΓΕ κυρία Τρουπή, τιμή σε αυτούς που κρατούν Θερμοπύλες.

* και ειναι οι μόνοι που γνωρίζουν και να ζουν. Ειναι οι μόνοι που τιμούν τις οικογένειες τους και η γενιά τουε θα ειναι περήφανη. Οχι ατιμασμένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ