Δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε! Στόχος του Μνημονίου ηταν η περιουσία των Ελληνων

imagenetakias
Στο πρώτο στάδιο προσπάθησαν να μας κάνουν μπαταχτσήδες με παράλογους φόρους, κατι που χθες το Δ.Ν.Τ  (για τα μάτια του κόσμου) παραδέχθηκε ως λάθος
Ομως η δήμευση δεν ηταν αρκετή και ο νέος γκαουλάιτερ Βενιζελος σκεφθηκε, μεθόδευσε κι εφήρμοσε το χαράτσι για να γινει αρεστός στους δυνάστες.
Στις 3 Φεβρουαρίου 2011 έγραφα 

Στην κατάργηση των αντικειμενικών αξιών και την αντικατάστασή τους με αγοραίες τιμές προχωράει το υπουργείο Οικονομικών. Ερχονται υπέρογκες αυξήσεις, ακόμα και πάνω από 200%, στις φορολογικές αξίες των ακινήτων, που θα συμπαρασύρουν τους φόρους μεταβίβασης, κληρονομιών, δωρεών, γονικών παροχών, το Φόρο Ακίνητης Περιουσίας και ΤΑΠ.
Αν προσθέσουμε σε αυτό την μείωση των μισθών, έχουμε de facto έμμεση δήμευση των περιουσιών! Το πουλάς, αν έχει κανείς λεφτά να το αγοράσει ή το χάνεις! Για να καταλάβουμε, κάτι ανάλογο έχουν εφαρμόσει κι οι Τούρκοι στους Κωνσταντινουπολίτες για να τους υφαρπάξουν τις περιουσίες των Ελλήνων.
1. Απαλλαγή της πρώτης κατοικίας από την επιβολή ΦΠΑ 19% από την πρώτη Ιανουαρίου 2006 για όλες τις νεόδμητες κατοικίες και των οικοπέδων που δίνονται ως αντιπαροχή
2. Παράλληλα αύξησε κατά 15% το αφορολόγητο όριο για την αγορά πρώτης κατοικίας. Το Νομοσχέδιο προβλέπε επίσης την αύξηση σε 100.000 ευρώ του αφορολόγητου για τις γονικές παροχές, και τον τετραπλασιασμό στα 80.000 ευρώ από 20.000 ευρώ, του αφορολόγητου για τις κληρονομιές, ενώ καταργείται σταδιακά ο φόρος μεταβίβασης ακινήτου.

image

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ