Ο κανίβαλος Μητσοτάκης συκοφαντεί τον Καραμανλή με εντολές της διαπλοκής!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΥΓΟΥΛΟΜΑΤΗΣΟ Πρόεδρος της νέας ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως σχετικά με τον κανιβαλισμό που υφίσταται ο πρώην Πρωθυπουργός της ΝΔ Κώστας Καραμανλής για το διογκωμένο έλλειμμα του 2009 από το ΠΑΣΟΚ.. κλπ., πως η ΝΔ έχει κάνει την αυτοκριτική της… και πως δεν θα αυτομαστιγωθεί – ο ίδιος;

Και πάλι δεν καταλαβαίνουμε τι θέλει να πει ο νέος Πρόεδρος της ΝΔ. Πως η ΝΔ έχει…παραδεχθεί αλλοίωση στοιχείων του ελλείμματος από τα δικά της χέρια… προς τα πάνω ή προς τα κάτω; Και έχει κάνει και αυτοκριτική για το λόγο αυτό; Αδιανόητο!

Ενημερώνουμε ή καλύτερα θυμίζουμε το διακύβευμα των εκλογών του 2009. Ο Κώστας Καραμανλής ζητούσε εθνική συναίνεση από το ΠΑΣΟΚ για να αντιμετωπιστεί η κρίση. Αντί αυτού ήρθε το «λεφτά υπάρχουν», η τεχνητή κρίση δανεισμού και τελικά το Μνημόνιο που βρήκε ως επιπλέον επιχείρημα το σκανδαλώδες μανιπουλάρισμα του ελλείμματος.

Τι δεν καταλαβαίνεις Κυριάκο Μητσοτάκη; Για ποιον λόγο ακριβώς δεν θα αυτομαστιγωθείς; Δεν σου ζήτησε κανείς να πονέσεις! Απλά να υπερασπιστείς την ιστορία της ΝΔ! Διαφορετικά με τη σιωπή σου (και με αυτή την απάντηση περί αυτομαστιγώματος) συναινείς στον κανιβαλισμό αυτού που σε έκανε βουλευτή σε μία μεγάλη ΝΔ του 50% και τώρα οφείλεις και υπάρχεις στην εξουσία!
Με λίγα λόγια, συναινείς στο έγκλημα που έγινε εις βάρος της Ελλάδας με αφετηρία την πτώση του Κώστα Καραμανλή!

«Ο Κεντροδεξιός»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ