Γραμμένο από τα κοράκια του εκσυγχρονισμού το πρόγραμμα – φάρσα του Μητσοτάκη…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image.jpegΗ νέα ΝΔ διέρρευσε το δεκάλογο των κυβερνητικών της προθέσεων που «θα» ανακοινώσει στη ΔΕΘ και «θα» εμπνεύσει ξαφνικά τα πλήθη.Δεν υπάρχει σωτηρία. Νομίζεις ότι διαβάζεις εργασία πρωτοετών φοιτητών κολεγίου για μία φανταστική χώρα που θα στηθεί κάπου δίπλα στην πολιτεία του Οχάιο.

Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Πολλά αυτονόητα «θα» και ένα τσουβάλι «θα δούμε».

Δεν υπάρχει λόγος να την επαναλάβουμε τη λίστα με τους άξονες προθέσεων των Σημιτικών «φωστήρων» οικονομολόγων, που συμβουλεύουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ουσία είναι πως δεν αγγίζουν το πρόβλημα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της Ελληνικής Οικονομίας. Συνεχίζουν να μιλούν για τα υποθετικά αφηγήματα των δήθεν νέων επενδύσεων και της καινοτομίας, όταν οι μεσαίοι επαγγελματίες στραγγαλίζονται καθημερινά και διασύρονται ως εγκληματίες! Είναι σαφές πως οι υφιστάμενες επιχειρήσεις δίνουν θέσεις εργασίας και φόρους! Αυτές πρέπει πρώτα να στηριχτούν!

Κύριοι της νέας ΝΔ, η Ελλάδα χρειάζεται ένα αναπτυξιακό ΣΟΚ που θα στηριχτεί μόνο στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Δεν υπάρχει χρόνος.
Η Ελλάδα έχει «ψοφήσει» και στο πτώμα της έχουν στήσει πάρτυ τα κοράκια εντός και εκτός της χώρας. Όλα τα άλλα είναι χαϊδέματα για τα αυτιά των δανειστών. Ότι κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή.

«Ο Κεντροδεξιός»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ