ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η Ν.Δ-Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η Ν.Δ-Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ
ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η Ν.Δ-Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝΓράφει ο Θοδωρής Ζώτος
Φαίνεται πως τα πράγματα δεν έχουν επιστροφή για το κόμμα υποστηρικτών των νταβατζήδων (όπως μετέτρεψε την παράταξη του Κώστα Καραμανλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης), με την πλειονότητα των στελεχών της Ν.Δ να μη μπορούν να δεχτούν την απόλυτη ταύτιση του κόμματος με τα κανάλια της διαπλοκής και το ΠΑΣΟΚ των Βενιζέλων-Λοβέρδων και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.
Ενδεικτικό των παραπάνω,το κάτωθι δημοσίευμα και του tgibune.gr
Τη στρατηγική της ταύτισης της ΝΔ με ό,τι παραπέμπει σε διαπλοκή με αφορμή τη δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών συνεχίζει η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, κορυφώνοντας την αντιπαράθεση με το Μέγαρο Μαξίμου.
Έτσι, στο Μοσχάτο δεσμεύονται για την ακύρωση του διαγωνισμού που ξεκινά την Τρίτη όταν έρθει στα πράγματα η ΝΔ, κλείνοντας εκ νέου το μάτι στους καναλάρχες.
«Η ΝΔ θα καταργήσει το νόμο Παππά» είναι το κεντρικό μήνυμα που εκπέμπουν από το Μοσχάτο.
Τα… επιχειρήματα που επιστρατεύουν στην Πειραιώς διατυπώθηκαν επισήμως προ ημερών από τον Γιώργο Κουμουτσάκο.
Πρώτον ότι, ακυρώθηκε ο ρόλος του ΕΣΡ, δεύτερον ότι, παραβιάστηκε στο σύνταγμα για να οδηγηθούμε στο συγκεκριμένο διαγωνισμό και τρίτον ότι, η κυβέρνηση επιδιώκει ολιγοπώλιο στους τηλεοπτικούς σταθμούς για να έχει το μονοπώλιο στη χειραγώγηση της κοινής γνώμης.
Ωστόσο, η ΝΔ «βράζει» για τους χειρισμούς της ηγεσίας, καθώς η ταύτιση με τα συμφέροντα καναλαρχών έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί στο παρελθόν επί διακυβέρνησης Καραμανλή ενάντια στους «νταβατζήδες» του Μπαϊρακτάρη.
«Δεν γίνεται κανείς να ταυτίζει μία ολόκληρη παράταξη, την αξιωματική αντιπολίτευση, με τις επιταγές του Αλαφούζου και του Ψυχάρη» σχολιάζει δηκτικά παραδοσιακό στέλεχος της ΝΔ στο TRIBUNE.
Γαλάζια στελέχη στηλιτεύουν τη στάση Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο «αποδέχεται» την κατηγορία του Μαξίμου και της Κουμουνδούρου για «κόμμα των ελίτ και των συμφερόντων», καθώς όπως τονίζουν «με αυτόν τον τρόπο συρρικνώνεται η παράταξη».