ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Αυτός είναι οικονομικός δολοφόνος αρθρογράφος της Handelsblatt εναντίον Καραμανλή και υπερασπιστής του Γεωργίου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Handelsblatt, ήταν από τα πρώτα Γερμανικα σοβινιστικα ΜΜΕ που δημιούργησαν την εικόνα του “τεμπελή” και “μπαταχτσή” Ελληνα ήδη από τα τέλη του 2009.

Οι Ελληνες έπρεπε να είναι το εξιλαστήριο θύμα της ρεμούλας των Αγορών, που με πρωταίτιο την Deutsche Bank έφεραν την Ευρώπη στην χειρότερη Κρίση, από την εποχή του Β’Παγκοσμίου Πολέμου.

Για να σωθεί όμως η Γερμανική Οικονομία, έπρεπε να ματώσουν οι Ελληνες. Αυτή την δουλειά την ανέλαβαν τα Ελληνικά και Ξένα ΜΜΕ κι ένας από αυτούς, για εμάς τους παλαιότερους blogger είναι κι συγκεκριμένος αρθρογράφος της Handelsblatt.

Από το 2010 και σε ανύποπτο, τότε χρόνο, όταν δεν υπήρχαν ακόμη υποψίες για την μεθόδευση της ΕΛΣΤΑΤ και του Ανδρέα Γεωργίου, εκτός μερικά blog που τολμούσαμε να γράψουμε το 2010 ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, η Handelsblatt εκτελεί συμβόλαιο “Δολοφονίας Χαρακτήρα” (Character Assassination) του Κώστα Καραμανλή.

Μερικές μέρες λοιπόν ο  Gerd Höhler στις 11.05.2010 με ένα κατάπτυστο άρθρο του στην Handelsblatt εκτελεί το συμβόλαιο αποδόμησης του Πρώην Πρωθυπουργού, ενώ στο ίδιο άρθρο εκθειάζει τον Παπανδρέου

Ο Gerd Höhler γράφει στο βιογραφικό του ότι είναι ανταποκριτής της Handelsblatt στην Αθήνα, αλλά όπως βλέπουμε διαχρονικά, είναι εγκάθετος της Γερμανικής Εξωτερικής πολιτικής του Schauble και της Deutsche Bank

Χθες μπροστά στο χείμαρο των αποκαλύψεων για την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία και τις μεθοδεύσεις που κατέστρεψαν τους Ελληνες Gerd Höhler, γράφει έναν άρθρο Υμνο για τον υπόδικο Γεωργίου και στοχοποιεί με μαφιόζικο τρόπο τον Κώστα Καραμανλή.

Ειναι ύποπτη αυτή η πρεμούρα κάποιων Γερμανών, αφ’ενός γιατί σαν οικονομικά μεγέθη, είτε καταδικαστεί, είτε όχι ο Γεωργίου, τα νούμερα δεν αλλάζουν μετά από 6 χρόνια, αφ’ετερου αν είναι αθώος ο Γεωργίου κι εμείς είμαστε λάθος,τι έχουν να φοβηθούν οι νταβατζήδες του, αφού οι κατηγορίες θα καταπέσουν στο εδώλιο;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ