Να τελειώνει επιτέλους η απάτη με τον "Γιαννίτση που θα έσωζε το ασφαλιστικό"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image.jpegΈχουν ξεσαλώσει τα ζόμπι του Σημιτιστάν νεκρανασταίνοντας το παραμύθι με το “σχέδιο Γιαννίτση που θα έσωζε το ασφαλιστικό εάν δεν υπήρχαν αντιδράσεις”…

Για να τελειώνουμε μια και καλή με τους αγράμματους προπαγανδιστές: Η χρηστή διοίκηση του ασφαλιστικού συστήματος είναι κατά 80% η διαχείρηση των διαθεσίμων. Όπως γίνεται σε όλα τα ασφαλιστικά συστήματα, κρατικά και ιδιωτικά σε όλη την πολιτισμένη Δύση. Λ.χ, το Διεθνες…Αεροδρόμιο των Σπάτων, έγινε επενδυτικός στόχος από …Καναδέζικο ασφαλιστικό ταμείο (!!) την ίδια στιγμή που ο Βενιζέλος λήστευε τα ντόπια ασφαλιστικά ταμεία με το PSI! Δηλαδή οι Καναδοί ήταν κουτόφραγκοι και εμείς οι αιώνιοι, πασοκτζήδες ελληναράδες κουτοπόνηροι.

Την ίδια στιγμή λοιπόν που η συμμορία Σημίτη εξανέμιζε τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων στο χρηματιστήριο, για να γεμίσουν οι λογαριασμοί της συμμορίας στο εξωτερικό, έβαζαν ως φερετζέ το μέλος της συμμορίας, Γιαννίτση, να κλαίει για το… ασφαλιστικό!

Στην τετραετία που ακολούθησε μάλιστα, έστησαν και τον νομο περί (μη) ευθύνης υπουργών, για να φυγαδεύσουν τους εγκληματίες.

ΦΤΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ