Αστυνομικός-Φονιάς σκότωσε για ασήμαντο λογο το γείτονα του στην Καλλιθεα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

imageΤραγωδία στην Καλλιθέα. Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε με το υπηρεσιακό του περίστροφο έναν γείτονά του, καθώς -σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες- τον ενοχλούσε η μουσική που είχε βάλει στη διαπασών ο άτυχος άνδρας.
O αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, τσακώθηκε με ένοικο της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.
Το χρονικό της τραγωδίας
Έξω από τα διαμέρισμα τους βγήκαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οδό Ιφιγένειας, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί λίγο μετά τις έξι το απόγευμα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας αστυνομικός ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας διαμαρτυρήθηκε έντονα στον ομογενή από το Καζακστάν καθώς είχε πολύ δυνατά τη μουσική και τον ενοχλούσε. Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα και δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια ανταλλάσοντας γροθιές και κλωτσιές.
Ο αστυνομικός που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος σε κατάσταση αμόκ δεν δίστασε να σημαδέψει τον ομογενή με το υπηρεσιακό του περίστροφο και να τον πυροβολήσει σκοτώνοντας τον. Στην πολυκατοικία επικράτησε πανικός ενώ οι υπόλοιποι ένοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τον δράστη.
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως ο δράστης αστυνομικός δήλωσε στους συναδέλφους του «δεν ήθελα να τον σκοτώσω, το όπλο εκπυρσοκρότησε».
Τι δουλεια είχε όμως το όπλο στα χέρια του τη στιγμή που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ