Μα, σε ποιους απευθύνεται ο Μητσοτάκης; (μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος);

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

c9df92752cb50e80d72a5b8af0c0a961_lΓια άλλη μία φορά η ΝΔ επικοινωνιακά επιλέγει να χτυπήσει το κεφάλι της στον τοίχο με ορμή! Θέλει – λέει – να πάρει πίσω τα 246 εκατομμύρια που προέκυψαν από το διαγωνισμό για τις άδειες και να τα επιστρέψει στους καναλάρχες!
Και θεωρεί ότι αυτή είναι µια σοβαρή πολιτική επιλογή! 
Καληνύχτα λογική…
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ… 
ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ! ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ Α∆ΕΙΕΣ… 
ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ!
Και µετά το αντεθνικό παραλήρηµα του χρέους, ήρθε το αντί-λαϊκό κρεσέντο στο θέµα των αδειών. ∆εν είναι µόνο ότι τα στελέχη της Ν∆ έχουν αναχθεί στους καλύτερους υπερασπιστές των καναλαρχών, ούτε ότι πάλεψαν µέχρι τέλους να µη γίνει ο διαγωνισµός για τις τηλεοπτικές άδειες.
Κυρίως είναι το γεγονός ότι τώρα που ήρθαν στο δηµόσιο ταµείο 246 εκατοµµύρια ευρώ, η Ν∆ θέλει να τα πάρει πίσω και να τα επιστρέψει στους καναλάρχες! ∆ηλαδή, να τα πάρει από το λαό (που τα δίνει ο Τσίπρας) και να τα επιστρέψει στην ολιγαρχία! (Μα, σοβαρά, θα µπορούσε ο Τσίπρας να φανταστεί καλύτερο αντίπαλο;).
Για άλλη µια φορά η Ν∆ υπό την ηγεσία του Κυριάκου και Αδωνι πηγαίνει και χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο επικοινωνιακά, και µάλιστα µε ορµή. Με σκοπό να το σπάσει, µια και καλή!
Μα, σε ποιους απευθύνονται; Πώς είναι δυνατόν να επιλέγει ένα πολιτικό κόµµα αυτή τη στάση; Πώς γίνεται να βγήκε ο ∆ένδιας και να είπε ότι η Ν∆ θέλει να επιστρέψει τα χρήµατα στους καναλάρχες; (Πείτε µας… πώς;).
διαβάστε την πολυσέλιδη ανάλυση για τον γαλάζιο παραλογισμό Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ