Ο τεμπελχανάς Μητσοτάκης παριστάνει τον Παπανδρέου τρέχοντας να μιλήσει στο Tufts και διαδίδει αηδίες στα μέσα του για να το καλύψει!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image.jpegΩς άλλος Παπανδρέου τρέχει στην Βοστώνη για να μιλήσει σε πανεπιστήμιο και το διαρρέει ως “μεγάλη επιτυχία” διότι θα μιλήσει αυτός και όχι ο Τσίπρας!

ΟΥΤΕ Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!

 Θυμάστε τις χρυσές εποχές όταν ο Παπανδρέου την ώρα που κατέστρεφε την Ελλάδα, πήγαινε για σούσι στο Λονδίνο με όλους τους διεφθαρμένους φίλους του και εδώ όλοι τον έψαχναν; Έπειτα μόλις τον ανακάλυπταν διέδιδε δύο ασυναρτησίες για να καλύψει το πόσο τεμπελχανάς ήταν. Ε λοιπόν το ίδιο φαίνεται ότι κάνει ο Μητσοτάκης,  Βάζοντας μάλιστα στην μέση το ίδρυμα Καραμανλή που διοργανώνει την εκδήλωση στο πανεπιστήμιο της Βοστώνης. Φυσικά και ο…Τσίπρας δεν υπήρχε περίπτωση, γι αυτό και θα παρευρεθεί χαμηλόβαθμος εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Και όμως, ο Μητσοτάκης σε ελεγχόμενη εφημερίδα, παρουσιάζει αυτή την εξέλιξη ως “μέγα θρίαμβο”, ότι δήθεν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τον Καραμανλή και διέρρηξε τις δήθεν σχέσεις του Καραμανλή με τον Τσίπρα! Ασυναρτησίες που φυσικά ενστερνίζεται μόνον αυτός και ο Γιώργος Παπανδρέου. Ας όψεται βέβαια και ο Κώστας Καραμανλής που εμπιστεύθηκε τον Κυριάκο ζητώντας του να μείνει αυστηρά προσωπική η συνάντηση τους (γι’ αυτό και έγινε στο προσωπικού γραφείο του Μητσοτάκη και όχι στην Βουλή ή στο κόμμα!), και ο άλλος την έκανε βούκινο!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ