Πετάνε, πετάνε… τα κρυπτονομίσματα με πιο «γρήγορο» το bitcoin!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

bitcoin dolar
Η συνολική αξία όλων των κρυπτονομισμάτων έφτασε στο ρεκόρ των 184 δισεκατομμυρίων δολαρίων την Τετάρτη, σύμφωνα με τον ιστότοπο της βιομηχανίας Coinmarketcap, καθιστώντας την αγοραία αξία τους περίπου ίδια με αυτή της Goldman Sachs και της Morgan Stanley.

Η νέα κορυφή έρχεται καθώς το μεγαλύτερο και πιο γνωστό κρυπτονόμισμα, το bitcoin, χτύπησε ρεκόρ υψηλό άνω των $ 6.500 BTC = BTSP. Αυτό πήρε το δικό του «κατώτατο όριο της αγοράς» – η τιμή του πολλαπλασιασμένη με τον αριθμό των κερμάτων που έχουν τεθεί σε κυκλοφορία – σε ένα ρεκόρ υψηλό μόλις λίγο κάτω από 110δισ. δολάρια.
Το τελευταίο ράλι του bitcoin – το οποίο σημείωσε εντυπωσιακή άνοδο 800% το τελευταίο δωδεκάμηνο – ακολούθησε την είδηση ότι το CME Group (CME.O), ο μεγαλύτερος διαχειριστής ανταλλαγής παραγώγων στον κόσμο, θα παρουσιάσει συμβόλαια bitcoin μελλοντικής εκπλήρωσης κατά το τέταρτο τρίμηνο του έτους.
Η ανακοίνωση θεωρήθηκε ένα σημαντικό βήμα στην πορεία του ψηφιακού νομίσματος προς τη νομιμότητα και την επικρατούσα οικονομική υιοθέτηση.
Το δεύτερο πιο πολύτιμο κρυπτονόμισμα, το Ether μερικές φορές γνωστό ως «Ethereum», διαπραγματεύτηκε ελαφρώς χαμηλά σήμερα στα 302 δολάρια ανά κέρμα, έχοντας πετύχει ρεκόρ άνω των $ 410 τον Ιούνιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ