15/05/2021

Ιταλία: Από το εμπόριο ναρκωτικών χρηματοδοτείται η Ισλαμιστική τρομοκρατία!

ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟ NOOR1ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ NOOR1!

Οι ήρωες του λιμενικού θωράκισαν τα Ελληνικά σύνορα και τώρα οι πρεζέμποροι των ισλαμιστών επιχειρούν μέσω Ιταλίας.  Οι ελληνικές αρχές οφείλουν να εξαντλήσουν την σκληρότητα και τις ενέργειές τους προκειμένου να διαλευκανθεί η σκοτεινή υπόθεση για το καλό όχι μόνο της κοινωνίας αλλά και της ίδιας της εθνικής ασφάλειας.

Μεγάλες ποσότητες της συνθετικής ναρκωτικής ουσίας Tramadol κατέσχεσαν οι Καραμπινιέροι στο λιμάνι του Τζόια Τάουρο στην Κάτω Ιταλία.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, πίσω από το εμπόριο αυτό κρύβεται η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, που χρηματοδοτεί με τα έσοδα τις παράνομες δραστηριότητές της.

Τα περισσότερα από 20 εκατομμύρια χάπια, με προορισμό τη Λιβύη, είχαν συσκευαστεί μέσα σε κούτες για παιχνίδια. Οι ιταλικές αρχές υποπτεύθηκαν ότι στην πραγματικότητα επρόκειτο για ναρκωτικές ουσίες επειδή είχαν προχωρήσει σε ανάλογη κατάσχεση σε λιμάνι της Γένοβας τον περασμένο Μάιο.

Τα χάπια με κύριο συστατικό το Tramadol πωλούνται στην αγορά έναντι δυο ευρώ έκαστο και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των ερευνών, τα συνολικά κέρδη μοιράζονται το ιταλικό οργανωμένο έγκλημα και η ισλαμική τρομοκρατία μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Για τον λόγο αυτό με την υπόθεση ασχολείται και η Ιταλική Εισαγγελία κατά της Μαφίας σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η ουσία αυτή παράγεται στην Ινδία και το Πακιστάν με πολύ χαμηλό κόστος. Σύμφωνα με πληροφορίες και στοιχεία που μοιράστηκαν με τους ιταλούς συναδέλφους τους οι άνδρες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, μέρος του φορτίου που κατασχέθηκε σήμερα στο Τζόια Τάουρο προοριζόταν να διατεθεί στους καμικάζι και τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ώστε να αυξηθεί η επιθετικότητά τους στις μάχες στη Λιβύη και τη Συρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ