Αδωνις Γεωργιάδης "Οι Μικρός Αμίρ/Αντετοκούνμπο είναι ανεπιθύμητοι πρέπει να δυσκολέψουμε τη ζωή των μεταναστών για να φύγουν" (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013, O ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ (λολ) ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΜΙΡ ΚΑΙ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΧΥΝΕΙ ΚΟΡΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ 

https://www.youtube.com/watch?v=exQC18hteNg
ΑΔΩΝΗΣ: «Ένας από τους στόχους είναι ότι πρέπει να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα. Ένας από τους τρόπους για να τους πείσεις ότι είναι πλέον μη επιθύμητοι είναι η συχνή προσαγωγή τους».
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Kαι να τους αναγκάζεις να γυρνάνε από την Ανάβυσσο στην Ομόνοια με τα πόδια;», επέμεινε ο δημοσιογράφος.
ΑΔΩΝΗΣ: «Να τους κάνεις τη ζωή όσο μπορείς πιο δύσκολη για να καταλάβουν ότι ήρθε η ώρα να πάρουν το αεροπλάνο και να φύγουν. Υπάρχει και το πρόγραμμα εθελοντικού επαναπατρισμού . Αν κάποιος κάνει το ταξίδι από την Ανάβυσσο στην Αθήνα καμία 15αριά φορές με τα πόδια(!) , μπορεί να σκεφτεί να πάρει τα λεφτά που του δίνουμε να πάρει το αεροπλανάκι και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΜΙΡ 

DNtJESlXUAEREtj

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ