Σάλος στην Σαουδική Αραβία: Μαζεύουν πρίγκηπες εμπλεκόμενους με τρομοκρατία, για «διαφθορά»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 6372Εξαιρετικό κόλπο βρήκαν οι Σαουδάραβες για να απεμπλακούν από την χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, η οποία ήταν κρατική τους πολιτική. Μετά την πίεση του προέδρου Τραμπ, μάζεψαν όλους αυτούς που είχαν άμεση σχέση μέσω καταπιστεύματος με την χρηματοδότηση της Al Qaeda, με πρόφαση υποθέσεις διαφθοράς!

Ο δισεκατομμυριούχος σαουδάραβας πρίγκιπας Αλουάλιντ μπιν Ταλάλ, ιδιοκτήτης της επενδυτικής εταιρείας Kingdom Holding, είναι μεταξύ των ανθρώπων που έχουν τεθεί υπό κράτηση και υπό έρευνα από μια νέα επιτροπή κατά της διαφθοράς, δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος σαουδάραβας αξιωματούχος.

Ανάμεσα σε αυτούς που κρατούνται και τελούν υπό έρευνα είναι ο πρώην υπουργός Οικονομικών της χώρας Ιμπραχίμ αλ-Ασαφ, δήλωσε ο αξιωματούχος, που ζήτησε να μην κατονομαστεί. Ο βασιλιάς Σαλμάν ανακοίνωσε αργά χθες τη συγκρότηση μιας νέας επιτροπής κατά της διαφθοράς, της οποίας προεδρεύει ο πρίγκιπας διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, ιδιοκτήτης του σαουδαραβικού τηλεοπτικό δικτύου Al Arabiya. Το δίκτυο αυτό μετέδωσε ότι υπό κράτηση έχουν τεθεί 11 πρίγκιπες, τέσσερις νυν υπουργοί και δεκάδες πρώην υπουργοί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ