14/05/2021

Μια ανάσα πριν τη σύλληψη του δολοφόνου της άτυχης εφοριακού! ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ δείχνουν τον ένοχο!

B35273E8-ACFE-40EA-B13D-E129F44C281B-5658-000004C6D1A20C4FΌλο και περισσότερο πλησιάζει στον δολοφόνο της άτυχης εφοριακού, η Ελληνική Αστυνομία. Βήμα βήμα, πόρτα πόρτα οι αστυνομικοί κάθε μέρα βρίσκονται όλο και πιο κοντά σε εκείνον που έκοψε άδικα το νήμα της ζωής της Δώρα Ζέμπερη.
Οι έρευνες συνεχίζουν αμείωτες στους ίδιους ρυθμούς, ενώ στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχει μπει ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα για τον δολοφόνο στην εκπομπή «Φώς στο τούνελ».
Η σημαντική πληροφορία που δόθηκε από το τηλεφώνημα έχει κινητοποιήσει τις Αρχές και φέρεται να έχει δώσει σημαντικά στοιχεία για τον δράστη, βοηθώντας να σχηματιστεί ακόμα περισσότερη για το προφίλ του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη. «Ξέρω το δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη», υποστήριξε ο άντρας στο μυστηριώδες τηλεφώνημα χθες στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, σύμφωνα με το δελτίο του STAR.
Όπως αποδείχθηκε το τηλεφώνημα έγινε από κλεμμένο κινητό και η ΕΛ.ΑΣ ενημερώθηκε άμεσα για το νέο στοιχείο. Βήμα βήμα οι αρχές ξετυλίγουν το μίτο της Αριάδνης και δείχνουν να έχουν καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Από την πρώτη στιγμή τόσο η οικογένεια όσο και οι αρχές ήταν πεπεισμένοι ότι υπήρχαν μάρτυρες που είδαν τη σκηνή της δολοφονίας.
Μία υπάλληλος του νεκροταφείου περιγράφει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη όσα της είπε μια γυναικά που ισχυρίζεται ότι είδε τη σφαγή της ατυχής εφοριακού: «Μου είπε ότι τα είδε όλα. Ήταν σοκαρισμένη, αλλά δεν ξαναήρθε εδώ για να ρωτήσουμε».
Από τις καταθέσεις που έχουν πάρει οι αστυνομικοί κυρίως από όσους βρίσκονταν στο Β΄ νεκροταφείο το απόγευμα της δολοφονίας έχουν καταλήξει σε έναν άνδρα με 1.75 με καστανά μαλλιά ηλικίας από 30 ως 40. Τα χαρακτηριστικά του έχουν αποτυπωθεί στο χαρτί με τη βοήθεια των σκιτσογράφων της αστυνομίας. Με το σκίτσο αυτό στα χέρια, οι αρχές τον αναζητούν πόρτα – πόρτα στο κέντρο της Αθήνας καθώς από εκεί δόθηκε και το τελευταίο στίγμα του κινητού της Δώρας Ζέμπερη.
Εκεί ήταν που ακόμα ένα πολύ σημαντικό στοιχείο ήρθε χθες στο «φως» της δημοσιότητας. Το απόγευμα της μοιραίας Τετάρτης 18 Οκτωβρίου, όπως αποκαλύφθηκε στο «Φως στο Τούνελ», ένας άγνωστος άνδρας επικοινώνησε με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ζητώντας να μάθει πώς μπορεί να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ