ΤΟΝ ΔΙΕΛΥΣΕ! Επίθεση του Αλέξη Τσίπρα στον Μητσοτάκη για τα Paradise Papers

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMG_2068«Πουθενά στον κόσμο, ούτε και στην Ελλάδα, δεν κέρδισε η Siemens εκλογές. Σήμερα θα ήθελα να συμπληρώσω αυτή τη φράση με το εξής: Όποιος κατάφερε να πάει στον παράδεισο της φορολογίας δεν απέφυγε στο τέλος να καταλήξει στην κόλαση της πολιτικής.
Ας το έχουν αυτό κάποιοι καλά στο μυαλό τους» είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τις αποκαλύψεις για τα ParadisePapers.
Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση περιμένει εξηγήσεις, μαζί με τον ελληνικό λαό και ταυτόχρονα δεσμεύτηκε ότι «σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές, θα τη βρούμε την άκρη για όσους έχουν παρκάρει τα χρήματά τους σε παραδείσους», γιατί, όπως παρατήρησε, «κανένας παράδεισος δεν είναι τόσο μακρινός, που να μην μπορούμε να τον φτάσουμε, αν έχουμε τη θέληση. Κι εμείς την έχουμε».
https://www.youtube.com/watch?v=g15QpZB4gy0#action=share
«Είναι εξοργιστικό, όταν μέσα στις λίστες της χρυσής ντροπής φιγουράρουν ονόματα και αποκαλύψεις, που ρίχνουν βαριά σκιά στο πολιτικό προσωπικό της χώρας.​ Δεν μιλάμε για κόμματα – μιλάμε για κομμάτια και θρύψαλα κάθε έννοιας ήθους και πολιτικής καθαρότητας» τόνισε ο κ. Τσίπρας.
Επίσης, είπε πως η κυβέρνηση θα αναλάβει πρωτοβουλίες, τόσο σε διεθνές επίπεδο, όσο και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί πιο δραστικά και ολοκληρωμένα αυτή η αρπαγή πλούτου.​ «Ενθαρρύνουμε τα κινήματα αντίστασης ενάντια σε αυτό το αίσχος», συμπλήρωσε.
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ