Εχετε γίνει πλήρως αναξιόπιστοι! Συνέλθετε!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

e462ff0e823078e344f63d74a9fb3e41_XL (1)

Εχετε καταντήσει να βγάζετε ανακοινώσεις για ό,τι γουστάρει ο κάθε υπάλληλος του Μαρινάκη. Πόσο πιο χαμηλά; Πόσο πιο αναξιόπιστοι, επιτέλους;
Το ΧΩΝΙ κρατάει ο ΜΑΝΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ

Η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι υποψήφιοι του νέου φορέα της κεντροαριστεράς. Καλό είναι, λοιπόν, να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι, που θα πάνε αύριο στις κάλπες, ότι αυτοί οι δύο εν δυνάμει ηγέτες τους (για την ακρίβεια, ο Σταύρος Θεοδωράκης μέσω του κυρίου Τσιόδρα που τον εκπροσωπεί σε πολιτική και δικαστήρια, γενικά παντού) είναι από εκείνους τους πολιτικούς, που βγάζουν ανακοινώσεις για πράγματα φανταστικά, που δεν έχουν γίνει!!!
Γιατί είναι αδιανόητα πρόχειροι, σε βαθμό που αποτελούν πλέον το ιδανικό έρμαιο για τον κάθε φοβισμένο γραφιά, που αναζητά κομματική ασπίδα;

Η πολιτική ξεφτίλα είναι αδιανόητη.

Η μήπως γιατί είναι συνειδητοί ψεύτες, κατασκευαστές ψευδών ειδήσεων;
Ας επιλέξουν τώρα ένα από τα δύο, έτσι όπως τα έκαναν.
Αυτό που συνέβη την Παρασκευή, σχετικά με την υπόθεση του διευθυντή των Νέων, Παναγιώτη Λάμψια, είναι η απόλυτη απόδειξη της πλιατσικολογίας, των fake news, της συστημικής μιντιακής σαπίλας, που καταγγέλλει η εφημερίδας μας από την πρώτη στιγμή και έχει πάρει ξεκάθαρη θέση μάχης εναντίον της.
Δύο κόμματα έβγαλαν ανακοινώσεις για κάτι που δεν είχε συμβεί! Βγήκαν και κατήγγειλαν τη σύλληψη του διευθυντή των Νέων μετά από μήνυση του Πάνου Καμμένου για το πρωτοσέλιδο της Παρασκευής, τη στιγμή που ούτε σύλληψη υπήρχε, ούτε μήνυση καν!!!
Μα, απολαύστε τον πολιτικό ξεπεσμό σ’ όλο του το μεγαλείο!!! Και κυρίως προσέξτε τη λεπτομέρεια: Δεν τους ένοιαξε να διασταυρώσουν έστω στοιχειωδώς την πληροφορία, δεν τους απασχόλησε το ποια είναι η αλήθεια, δεν τους ενδιέφερε ποτέ να σχηματίσουν καν οι ίδιοι άποψη! Τους ενδιέφερε μόνον… η συμπόρευση με το στέλεχος του Μαρινάκη!!!
Τόσο λίγοι, τόσο απειροελάχιστοι αποδείχθηκαν πολιτικά. Εχουν καταντήσει να βγάζουν ανακοινώσεις για ό,τι γουστάρει ο κάθε συνεργάτης του Μαρινάκη. Δυστυχώς…
Μόλις ο Λάμψιας φοβήθηκε και τσίριξε για να προστατευθεί, Γεννηματά και Τσιόρδας έσπευσαν να του παράσχουν τις υπηρεσίες των ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙού. Απλώς, όλα αυτά υπήρχαν μόνο στο φοβισμένο μυαλό του Λάμψια, με αποτέλεσμα ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ να εκτεθούν ανεπανόρθωτα. Αυτό συνέβη. Η πολιτική ξεφτίλα είναι αδιανόητη.
http://www.toxwni.gr/xoni-politiki/analysi/177010-exete-ginei-pliros-anaksiopistoi-sinelthete


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ