Νάρκη Μαρινακη στη Νεα Δημοκρατια! Ο εφοπλιστής εξελίσσεται σε παράγοντα αποσταθεροποίησης για τον Μητσοτακη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

3614A75E-7821-43DE-A24F-49E050530105-546-000000ACE8B7E4A4Σε παραγοντα αποσταθεροποίησης της ηγεσίας Μητσοτακη εξελίσσεται η στενή σχέση της ΝΔ με τον κατηγορούμενο για κακουργήματα κύριο Μαρινακη!
Ήδη ειναι αρκετοί οι βουλευτές και τα στελέχη που φοβουνται οτι η στενή σχέση του προέδρου με τον Μαρινακη θα τους κοστίσει εκλογικά καθως όσοι πρώην πρόεδροι του Ολυμπιακού επιχείρησαν να χρησιμοποιήσουν την ιστορική ομάδα για να παίξουν πολιτικά παιχνίδια ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ με κορυφαίο παράδειγμα τον Κοσκωτά!

Ο Μαρινακης κανει τη δουλεια του και προσπαθεί να υπερασπίσει τον εαυτό του στη θέση θέση που εχει βρεθεί! Το ερώτημα ειναι τι κάνουν Μητσοτακης και Νεα Δημοκρατια; Θα ταυτιστούν προεκλογικα μαζί του;
Κάποτε επι Καραμανλή επώνυμα στελέχη που είχαν δικαστικές περιπέτειες είχαν απομακρυνθεί μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη για την αθωότητα τους και τωρα ο Μητσοτακης προσφέρει το κομμα του στην υπηρεσία συμφερόντων!
Αυτος που θα την πληρώσει στο τελος θα ειναι ο ίδιος ο Μητσοτακης! Και η ωρα εκείνη δεν θα αργήσει! Οι πιθανότητες να εχει την τύχη του Αβερωφ και να καταρρεύσει χωρίς καν να ηγηθεί του κόμματος του σε εθνικές εκλογες ειναι αυτή τη στιγμή περισσότερες απο ποτε!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ