Το χρονικό της μαφιόζικης επίθεσης στο Παγκράτι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMG_2267Ήταν λίγο μετά τις 9.30. Στην συμβολή των οδών Ευτυχίδου και Σπύρου Μερκούρη ήταν παρκαρισμένο ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο με δύο επιβάτες.
Ξαφνικά, τους πλησίασαν οι δράστες – άγνωστο το αν ήταν πεζοί ή με μοτοσυκλέτα – και τους πυροβόλησαν, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν.
Ο οδηγός, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, κατάφερε μέσα στα αίματα να οδηγήσει το αυτοκίνητο μέχρι τον συμβολή Υμηττού και Ευτυχίδου.
 
Στο σημείο μετά από ειδοποίηση των κατοίκων έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και αξιωματικοί της ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση ενώ τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Ο ένας από τα θύματα φέρει τραύμα στο στήθος και ο άλλος στο πόδι και νοσηλεύονται στο Λαϊκό νοσοκομείο. Για το περιστατικό γίνεται έρευνα από την ασφάλεια Αττικής.
 
Τα σενάρια
Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν πως όλα δείχνουν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ενώ η ΕΛΑΣ εξετάζει το τρόπο με τον οποίο έγινε το χτύπημα.
 
Πιθανόν αναφέρουν, πως ήταν δύο άτομα σε μοτοσυκλέτα, σταμάτησαν σε κοντινή απόσταση από το παρκαρισμένο όχημα και ο συνοδηγός της μοτοσυκλέτας να πυροβόλησε εναντίον των θυμάτων.
 
Δεν αποκλείουν όμως να ήταν πεζοί. Ο ένας φορούσε fullface κράνος για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του και κόκκινο μπουφάν. Πλησίασαν άνοιξαν πυρ εναντίον των δυο αντρών και έφυγαν επίσης πεζοί προς το άλσος Παγκρατίου.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ