ΕΙΔΙΚΟ Δικαστήριο για δολιοφθορά στον Μητσοτακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

4BE2566F-41D1-413B-9F03-DDBB5A04999AΗ Ελλαδα που μια ζωή την είχαν τα λαμόγια γονατισμένη, να βγάζει τα μάτια μόνη της για να πουλάνε οι Γερμανοί όπλα, και σε μια απο τις λίγες φορές που κανει εξαγωγές, ο Κυριακος Μητσοτακης, ο φίλος του Γερμανού Χριστοφοράκου, κανει το παν για να κανει δολιοφθορά στην Ελλαδα και να ζηιωσει την Ελλαδα και το εμπορικό ισοζύγιο κατά 65εκ

Για τους νεότερους, που δεν γνωρίζουν, το καλυτερο αντιαεροπορικό της εποχής του, ελληνικής κατασκευής, το Artemis 30 τορπιλίστικε από φιλους των Γερμανικών εταιριών που έβλεπαν οτι το δεν μπορούσαν να πουλήσουν τα δικά τους, που μαλιστα ηταν μικρότερου διαμετρήματος!

Το ίδιο εκανε και ο Σημιτης πουλώντας τα Ναυπηγια του Σκαραμαγκά στον Γερμανό ανταγωνιστή και αντί να εξάγουμε πλοία, τα ναυπηγια έκλεισαν και το πελατολόγιο το πήρε η Γερμανική εταιρια. Και μαλιστα για τα αποτελειώσει ο Βενιζέλος εφερε τον Σαφα και τωρα ζητάει δις αποζημειωση, ενω η Ελλαδα απαγορεύεται να λειτουργησει τα ναυπηγια για εξαγωγές!

Δεν ειναι λοιπόν τυχαίο οτι και αυτη την Συμφωνια προσπαθει να την τορπιλίσει ο Κυριακο Μητσοτακης.

Αν ακυρωθεί η Συμφωνια με υπαιτιότητα του πρόεδρου της ΝΔ,

1.θα πληρώσει την διαφορά απο την τσέπη του; Εχει €65εκ να δώσει στους στρατιωτικους;

2. Αν δεν πάρουν απο την Ελλαδα τα βλήματα, ειμαστε περίεργοι δούμε ποιος ειναι ο ανταγωνιστής της Ελλάδας που θα κερδίσει αυτα τα €65εκ.

Η μειοδοτική συμπεριφορά του Κυριακου Μητσοκατη και η ενδεχόμενη βλάβη στις διεθνείς σχέσεις και στην οικονομία, κατα €65εκ του Έθνους δεν πρέπει να μεινει ατιμώρητη και θα πρέπει αν πάει σε ειδικό δικαστήριο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ