Στην Θράκη ο Αλέξης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

copypasteimage 137

Στην Ελλάδα πλέον έχουν θέση μόνο αυτοί που παράγουν και οι επιχειρηματίες που σέβονται πατρίδα και κοινωνία. Τα λαμόγια των οφσόρ και της αρπαχτής τελείωσαν.

Τα «Θερμοκήπια Θράκης» και τους εργοστασιακούς χώρους του «Ομίλου Πλαστικά Θράκης», στην Ξάνθη, επισκέφτηκε την Τρίτη ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Μιλώντας στους εργαζόμενους της εταιρείας, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την επίσκεψή του σε μια από τις πιο σημαντικές παραγωγικές μονάδες της περιοχής, καθώς πρόκειται για μία εταιρεία πρότυπο υγιούς επιχειρηματικότητας. Μια εταιρεία που δραστηριοποιείται διεθνώς, απασχολεί στην Ξάνθη περίπου 800 εργαζόμενους, είναι εξωστρεφής, επενδύει σε νέες τεχνολογίες και στην καινοτομία, όπως η επέκτασή της στο χώρο της υδροπονικής θερμοκηπιακής καλλιέργειας, αξιοποιώντας τα γεωθερμικά πεδία της περιοχής και πρωτοπορεί επενδύοντας στην εταιρική έρευνα.

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι η κυβέρνηση στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα ενώ την ίδια ώρα πολεμά φαινόμενα «παρασιτικής» και «αρπαχτικής» επιχειρηματικότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ