ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ (ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

kairos13
Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο και την ηπειρωτική χώρα με εξαίρεση τη Θράκη.

Στη Θράκη και το Αιγαίο αναμένονται μόνο τοπικές βροχοπτώσεις. Κατά τη διάρκεια της νύχτας και νωρίς το πρωί θα σχηματιστούν ομίχλες. Χιόνι ή χιονόνερο θα πέσει σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από τα 1500 μέτρα.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 10 έως 22, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 18, στα νησιά του Αιγαίου από 14 έως 21 και στην Κρήτη από 15 έως 25.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ με ενίσχυση προς το βράδυ, οπότε θα γίνουν βορειοανατολικοί 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες και ασθενείς τοπικές βροχές. Κατά τη διάρκεια της νύχτας και νωρίς το πρωί θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχοπτώσεις και πιθανότητα για σποραδικές καταιγίδες. Κατά τη διάρκεια της νύχτας και νωρίς το πρωί θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ