Κήρυξη εθνικού πένθους – 15 νεκροί, 17 τραυματίες – μία γυναίκα χαροπαλεύει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

copypasteimage 85

Tην κήρυξη εθνικού πένθους για τα θύματα των φονικών πλημμυρών μέχρι στιγμής 15 νεκροί, κήρυξε πριν από λίγο με διάγγελμά του ο πρωθυπουργός. «Η κήρυξη εθνικού πένθους είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε» είπε ο πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι θα διεξαχθεί «εμπεριστατωμένη έρευνα για να μην ξαναζήσουμε παρόμοια καταστροφή». Δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνηση θα σταθεί δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων με όσα μέσα έχει στη διάθεσή της, τονίζοντας ότι θα εφαρμοστούν μέτρα στήριξης τόσο των νοικοκυριών όσο και των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από τις καταστροφές.

Έκανε λόγο για δύσκολη στιγμή για όλη την Ελλάδα και εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων ευχόμενος ο αριθμός των νεκρών να μην αυξηθεί.

Επίσης διαβεβαίωσε ότι η συνδυασμένη επιχείρηση όλων των συναρμόδιων σωμάτων θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση, και θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Τέλος, ευχήθηκε κουράγιο και δύναμη τόσο σε όσους βρίσκονται στο επίκεντρο της τραγωδίας και ευχαρίστησε τους άνδρες και τις γυναίκες της Πυροσβεστικής για τις προσπάθειές τους.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  1. Δέκα νεκροί από τη φονική κακοκαιρία στην Αττική – Εικόνες βιβλικής καταστροφής σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μαγούλα – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ
  2. Εθνικό Πένθος: Αναβάλλεται η αυριανή συζήτηση στη Βουλή για το κοινωνικό μέρισμα – Μεσίστια η σημαία
  3. Τσίπρας: Εθνικό πένθος για τους νεκρούς από την κακοκαιρία – Άμεσα στήριξη των πληγέντων (video)
  4. ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! 14 νεκροί – μέχρι και τα ΟΥΚ στην μάχη για επιζώντες – Μας έπνιξαν τα βουνά που αφήσαμε να καούν και τα ρέματα που μπαζώσαμε…
  5. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Ο ΧΕΙΜΑΡΟΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)
  6. Η ανακοίνωση της προεδρίας για την ανείπωτη τραγωδία στην Αττική
  7. ΒΙΝΤΕΟ από την Φονική Θεομηνία – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
  8. Επτά νεκροί από τη φονική κακοκαιρία στην Αττική – Εικόνες βιβλικής καταστροφής σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μαγούλα
  9. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
  10. ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΠΕΝΤΕ ΝΕΚΡΟΙ!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ