Από την "Ευριδίκη" στον "Ζήνωνα" – Nέο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει τη χώρα – ΒΙΝΤΕΟ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMG_2573Καταιγίδες αναμένονται τις επόμενες ώρες στην Αττική όπως είπε ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.
«Αν σκεφτούμε ότι αυτή τη στιγμή στην Αργολίδα και τη Λακωνία έχει ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μοιραία αυτές θα επεκταθούν μέσω του Σαρωνικού και στην Αττική», είπε ο κ. Αρνιακός.
http://www.dailymotion.com/video/x69jw4r
«Φαίνεται, πάντως, ότι δεν θα έχουν την ένταση και την έκταση της μεγάλης κακοκαιρίας, θα είναι κάτι σαν το πρωί περίπου», επισήμανε και πρόσθεσε: «Ενώ από το πρωί και μετά φτιάχνει πρόσκαιρα ο καιρός, αλλά από το απόγευμα της Παρασκευής θα έχουμε νέα επιδείνωση του καιρού».
«Από αύριο έρχεται ένα νέο κύμα κακοκαιρίας από τα δυτικά, ένα βαρομετρικό χαμηλό, ονόματι «Ζήνων», επειδή προέρχεται από την Κάτω Ιταλία και θα δημιουργήσει νέα προβλήματα στα δυτικά της χώρας με ισχυρούς ανέμους και έντονες βροχοπτώσεις», υπογράμμισε ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα πρόκειται για κυκλώνες, όπως γράφτηκε τύπου ΗΠΑ, διότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στη Μεσόγειο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ