PANAMA PAPERS/NOVARTIS-Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του olympia.gr στα Πρωτοσέλιδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Στα χέρια της έντιμης Τουλουπάκη ονόματα με ~$150δις “παρκαρισμένα” σε Offshore #PanamaPapers! Φορολογήθηκαν ήδη $5δις!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Στα χέρια της έντιμης Τουλουπάκη ονόματα με ~$150δις «παρκαρισμένα» σε Offshore #PanamaPapers! Φορολογήθηκαν ήδη $5δις!

Posted by netakias.com στο Νοέμβριος 11, 2017

panama-2-630x400Η έντιμη εισαγγελέας Τουλουπάκη και οι πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατάφερε να φέρει την Ελλάδα στις χώρες εμπιστοσύνης από τις παγκόσμιες αρχές δίωξης του οικονομικού εγκλήματος.
Μετά από χρόνια παλινωδιών, από την εποχή του καταδικασμένου Παπακωνσταντίνου, του καταδικασμένου πρωτόδικα Διώτη, του Σαμαρά και του  Βενιζέλου που «έχαναν» τα στικάκια, η Ελληνική πολιτεία  κατάφερε να φέρει την Ελλάδα στην θέση των χωρών που λειτουργεί η δικαιοσύνη.
Μετά την επιτυχία να «πιάσει» η εισαγγελέας $5δις από τα οικειοθελή δηλωμένα «μαύρα», που έφεραν στα Ταμεία πάνω από €400εκ πιστωμένα, το FBI και οι αρχές του Παναμά πλέον δείχνουν εμπιστοσύνη κι όπως μάθαμε, στέλνουν σχεδόν σε καθημερινή βάση email με λίστες ονομάτων, Ελλήνων που βρίσκονται στα Panama Papers (κυρίως) αλλά και στις λίστες της NOVARTIS και μαθαίνουμε ότι ξεκινάνε οχλήσεις για τα τα Paradise Papers, με ποσά που μπορεί να φτάσουν ακόμη και τα $150δις, δηλαδή το μισό ΑΕΠ!
Τα πρώτα στοιχεία καταθέσεων και άλλων στοιχείων κινητής περιουσίας φορολογικών κατοίκων Ελλάδας, που έχουν παραδοθεί, βρίσκονται σε 54 χώρες του εξωτερικού, ενώ μέχρι το τέλος του 2018 θα ακολουθήσουν και άλλες 30 χώρες. Η η δήλωση υποβάλλεται εντός 90 ημερών από την κοινοποίηση, το ποσοστό του πρόσθετου φόρου ανέρχεται σε 10%
Ηδη γίνονται οχλήσεις σε επιχειρηματίες,  να προλάβουν να δηλώσουν οικειοθελώς, τα ποσά που γίνονται γνωστά στις δικαστικές αρχές ώστε να περάσουν από το Ταμείο.
Ανάμεσα τους και μεγάλα ονόματα της ενημέρωσης που σου έλεγαν τόσα χρόνια «μαζί τα φαγαμε». Τι δεν κατάλαβες;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ