ο Φορέας (μπρρρρρ) part2

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

copypasteimage 301

Πριν καλά – καλά προλάβουν να “κρυώσουν” οι κάλπες του πρώτου γύρου για τον “Φορέα” άρχισαν τα όργανα.

Στο Τρίκερι, διάβασα, έψαχναν τα λεφτουδάκια (εμ για αυτό έγινε όλο το story) και ο υπεύθυνος  τους είπε ότι δεν υπάρχει σέντσι στο ταμείο, ούτε καπίκι (μιας και παριστάνουν τους αριστερούς και καλά).

Σάστισε τάχα η επιτροπή Αλιβιζάτου και “μάλωσε” τον πάρεδρο και ζήτησε εξηγήσεις, να… οι ψήφοι ήταν λέει τηλεφωνικοί, πήραν πάντως αριθμούς ταυτότητας (χαχαχαχαχαχα)

Τώρα ή, παλιά μας τέχνη κόσκινο, τα λεφτά φαγώθηκαν σε τσιμπούσι (300 ευρώπουλα ήταν) ή, πάλι παλιά μας τέχνη κόσκινο, ψήφισαν και τα εισαγώμενα δέντρα…όπως και να έχει μεγάλη φτίλα!

Και ερωτώ, αν αρχίσουμε και ψάχνουμε θα βρούμε μόνον το άτακτο Τρίκερι ή θα αρχίσουν να βγαίνουν και άλλα βρώμια στην φόρα.

Και ρίχνω πρόταση στην “επιτροπή” του “Φορέα” …. Κουκούλωμα στα γρήγορα, ναι ναι καλά ακούσατε, εδώ σταμάτησαν να δίνουν αποτελέσματα όταν άρχισαν να πέφτουν τα ποσοστά του γκανιάν Φωφάρα σε αυτό θα κωλώσουν?

Και συνεχίζω να έχω την ίδια απορία, Αυτοί θέλουν να μας κυβερνήσουν?!

“Φορέας” και πράσινα άλογα… ναι σωστά ρε Πράσινα αφού η ΠΑΣΟΚΑΡΑ με καμπαρντίνα, καπέλο γυαλιά και ψεύτικο μουστάκι είναι αυτός ο “Φορέας”

Ρηχοί και ανάλγητοι, βουτηγμένοι στον πανικό να αλλάξουν την ταμπέλα μπας και τσιμπήσουν τα γίδια. Δεν υπολογίζουν τίποτα, ούτε το πένθος από τον χαμό στην Αττική και επιμένουν να γίνουν “εκλογές” (τρανταχτά γέλια) για να βγάλουν την Φωφάρα…

Με φόρα προς τα αζήτητα σαν ρετάλια της eurovision!

Η ΝΔουλα κατάντησε, φανερά, υπηρετριούλα των Noor1 των offshore, των καναλαρχών και έγινε έδρα κονφερασιέ που πουλάνε “θαυματουργά” γιλεκάκια. Τους βλέπω σύντομα να τραγουδάνε “το  γελεκααακι που φορείς…”

Τι να πω μιλάμε για την απόλυτη κατάντια της μεγάλης δεξιάς παράταξης που θεμελίωσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής

ο “Φορέας” για γέλια, και μετά θα απορούν γιατί πάλι θα έχουν μείνει στην απέξω (ευτυχώς Παναγία μου, όξω οι σημιτικές ακρίδες).

Ο Τσίπρας με τον Καμμένο  κουνάνε ήδη τα σώβρακα των αντιπάλων τους από τα παράθυρα του Μαξίμου…

ΥΓ Αυτό το … ο Μπένυ που έχει λουφάξει??? Που είναι το λαλίστατο… άστο

RBF69

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ