Οι ελίτ Ελλάδας – Σερβίας εν δράσει (φωτογραφίες)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

synekpaidefsi eta serbs
Εντυπωσιακές εικόνες από την συνεκπαίδευση που έκανε το Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών με μονάδα ειδικών επιχειρήσεων από τη Σερβία.

Από 6 έως 17 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη χερσαία και θαλάσσια περιοχή του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στην Αττική, υπό το συντονισμό της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, συνεργασία – συνεκπαίδευση προσωπικού μονάδων ειδικών επιχειρήσεων Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας (Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών – ΕΤΑ) και Σερβίας (72nd Reconnaissance Bn), στο πλαίσιο του υφιστάμενου διμερούς προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας.
Η συνεκπαίδευση περιελάμβανε εκτέλεση αλμάτων στατικού ιμάντα και ελευθέρας πτώσεως, βολές φορητού οπλισμού και μάχης ταχείας αντίδρασης, καταδύσεις με συσκευές κλειστού κυκλώματος και παροχή Α΄ βοηθειών στο πεδίο της μάχης.
Το Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ) αποτελεί την ελίτ των ειδικών δυνάμεων. Η καθημερινότητά τους είναι μία συνεχή προετοιμασία. Βρίσκεται όλο το χρόνο κοντά στις ακριτικές περιοχές χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί. Είναι σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας απαιτείται και φτάνει πάντα πρώτο για να αντιμετωπίζει οποιαδήποτε συμβατική ή ασύμμετρη απειλή.
synekpaidefsi eta serbs1
synekpaidefsi eta serbs2
synekpaidefsi eta serbs3
synekpaidefsi eta serbs4
synekpaidefsi eta serbs5
synekpaidefsi eta serbs6
synekpaidefsi eta serbs7
synekpaidefsi eta serbs8

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ