ΓΓ Πολιτικής Προστασίας: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές σε Θεσσαλία & Μακεδονία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

plymmira
Ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας έδωσε την σχετική εξουσιοδότηση στους τοπικούς περιφερειάρχες λόγω των καταστροφών που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα της τελευταίας εβδομάδας.

Οι ανακοινώσεις:
https://twitter.com/GSCP_GR/status/932300891411173376
Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης εξουσιοδοτεί τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας να προχωρήσει στην έκδοση σχετικής απόφασης κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχών των Π.Ε. Λάρισας και Τρικάλων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και την άμεση διαχείριση των συνεπειών από καταστροφές που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (πλημμύρες, κατολισθήσεις κ.λπ.) που εκδηλώθηκαν από τις 15-11-2017.
https://twitter.com/GSCP_GR/status/932313112522448898
Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης εξουσιοδοτεί τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας να προχωρήσει στην έκδοση σχετικής απόφασης κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχών της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και των Περιφερειακών Ενοτήτων Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας και Πιερίας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και την άμεση διαχείριση των συνεπειών από καταστροφές που προκλήθηκαν λόγω έντονων καιρικών φαινομένων (έντονων βροχοπτώσεων, πλημμυρών, κατολισθήσεων κ.λπ.) που εκδηλώθηκαν από τις 15-11-2017.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ