ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ (ΤΡΙΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

kairos19
Λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, πυκνότερες στα νότια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο, και από το βράδυ στα βόρεια ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, περιμένουμε την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017.

Λίγες πρόσκαιρες και ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα ενδέχεται να εκδηλωθούν μέχρι το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα, ενώ το βράδυ ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα στα νησιά του Νοτίου Ιονίου. Νωρίς το πρωί, παγετός θα εκδηλωθεί στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά, καθώς και σε πεδινά τμήματα της Βόρειας Ελλάδας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -5 έως 8 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 12, στην Κεντρική Ελλάδα από 0 έως 13 βαθμούς, στην Ήπειρο από 2 έως 13 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 5 έως 15, στα νησιά του Ιονίου 9 έως 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 14 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 5 έως 13 βαθμούς, στις Σποράδες από 7 έως 12 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση και θα στραφούν σε δυτικούς. Στο υπόλοιπο Αιγαίοι οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, και στα Δωδεκάνησα σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ. Σχεδόν μέτριοι και τοπικά στα νότια πελάγη μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.
Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια κυρίως τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν σε ασθενείς μέχρι μέτριους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς, αλλά στα βόρεια οι θερμοκρασίες δε θα ξεπεράσουν τους 9 με 10 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες το βράδυ θα αυξηθούν. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, με προοδευτική εξασθένηση. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς, αλλά περιφερειακά οι ελάχιστες θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ