Νεο απαγορευμενο βιντεο απο τη βόρειο Κορεα! Πυροβολούν Βορειοκορεάτη στρατιώτη την ώρα που προσπαθεί να αυτομολήσει!

IMG_2847
Αξιωματικός της Στρατιωτικής Διοίκησης του ΟΗΕ (UNC) στη Σεούλ δήλωσε ότι η Βόρεια Κορέα παραβίασε τους όρους της συμφωνίας ανακωχής όταν ένας στρατιώτης της πέρασε τη Στρατιωτική Γραμμή Οροθεσίας, τα σύνορα με τη Νότια Κορέα, καταδιώκοντας έναν συστρατιώτη του που προσπαθούσε να αυτομολήσει τη 13η Νοεμβρίου.
https://www.youtube.com/watch?v=t_P7emQGz6A#action=share
Η UNC έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο το οποίο καταγράφει τη στιγμή που ένας στρατιώτης από τη Βόρεια Κορέα περνά τα σύνορα για μερικά δευτερόλεπτα ενώ συνάδελφοί του πυροβολούν εναντίον του καθώς εκείνος έτρεχε προς τη νοτιοκορεάτικη πλευρά των συνόρων στην προσπάθειά του να αυτομολήσει.
Η UNC ενημέρωσε τη Βόρεια Κορέα για την παραβίαση αυτή της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός σήμερα, ανέφερε ο αξιωματικός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Σεούλ.
Το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο στρατιώτης που αυτομόλησε, σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι ο άνδρας έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του και αναπνέει πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη, έπειτα από δύο επεμβάσεις που υποβλήθηκε.
Ο Βορεικορεάτης στρατιώτης, που απαιτείται να παραμείνει στην εντατική, συνεργάζεται με τους θεράποντες ιατρούς αλλά διστάζει να μιλήσει και φαίνεται να πάσχει από κατάθλιψη, σύμφωνα με το πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ