ΚΑΓΚΕΛΟ Η ΝΤΟΡΑ! O K.Μπακογιάννης παραδέχεται on air ότι «έχει κάνει μπάφο» (video)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMG_2873O περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης ήταν καλεσμένος στην Ελληνοφρένεια την Τετάρτη το βράδυ και δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που του έκανε ο τσολιάς.
«Έχεις κάνει μπάφο;» τον ρώτησε και ο κ. Μπακογιάννης είπε: «Ναι. Ναι, λοιπόν, είναι αλήθεια!»
Τσολιάς: Κάνεις ακόμα;
Κ. Μπακογιάννης: Οχι
«Και στα οικογενειακά τραπέζια;» συνέχισε τι ερωτήσεις ο τσολιάς.
«Έχω αισθανθεί την ανάγκη να κάνω μερικές φορές στα οικογενειακά τραπέζια, αλλά δεν το έχω κάνει» απάντησε γελώντας ο κ. Μπακογιάννης
https://www.youtube.com/watch?v=b-YZfxGOHzA#action=share
Στη συνέχεια μίλησε με χιούμορ και για το παιδί του με τη Σία Κοσιώνη.
«Έχουμε μια ανησυχία γι’ αυτό το παιδί. Επειδή τον είχε η Σία στην κοιλιά όλους αυτούς τους μήνες που έλεγε δελτίο, σκέψου τι έχει ακούσει αυτό το παιδί. Φοβάμαι ότι θα το βρούμε μπροστά μας».
Η ερώτηση για τον Έκτορα Κουφοντίνα προκάλεσε λίγα λεπτά σιωπής. «Αν συναντούσες τον Έκτορα Κουφοντίνα τι θα του έλεγες;» ρωτήθηκε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.
«Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το διαχειριστώ αυτή τη στιγμή», είπε δηλώνοντας επίσης εξοργισμένος για την άδεια που του δόθηκε.
«Με εξοργίζει ένας άνθρωπος ο οποίος είναι κατά συρροή δολοφόνος, που έχει εν ψυχρώ δολοφονήσει 11 ανθρώπους, που αποφάσισε ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει, χωρίς ίχνος μεταμέλειας, με ξεπερνά. Όταν ο πατέρας σου έχει φάει τόσες σφαίρες, πίστεψέ με, η βία είναι με τα όπλα και τις σφαίρες» είπε.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ