ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ο Μητσοτάκης μετά την επιστολή του Αλέξη στον ΠτΒ για την αναβολή της αυριανής συζήτησης στη Βουλή ώστε να είναι παρών!

tsipras-kammenos1ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει φάει τέτοιες πολιτικές “σφαλιάρες” από τον Αλέξη Τσίπρα που κάνει ότι μπορεί πλέον για να τον αποφύγει.


Ετσι στην προχθεσινή συζήτηση, αποχώρησε αμέσως μετά την ομιλία του ώστε να μην είναι παρών όταν ανέβηκε ο Αλέξης Τσίπρας στο βήμα, ενώ σήμερα η ΝΔ παρακαλάει καταιδρωμένη τον Πρόεδρο της Βουλής να μην αναβάλει την αυριανή συζήτηση!
Τι συνέβει; Επεσε γραμμή από την Νεα Δημοκρατία, ότι ο Αλέξης Τσίπρας αποφεύγει να πάρει θέση για τις καταγγελίες κάποιων βουλευτών της αντιπολίτευση κατά του Πάνου Καμμένου. Οπώς ήταν αναμενόμενο, όλα τα ΜΜΕ βγήκαν και αναπαράγουν την διαταγή του Μητσοτάκη.
Ελα όμως που οι τσάμπα μαγκιές…πληρώνονται! Κι έτσι ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής την αναβολή της συζύτησης ώστε να είναι παρών στην συνεδρίαση με την ΝΔ να στέλνει πανικόβλητη Δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ και αίτημα στον πρόεδρο της Βουλής να μην γίνει αναβολή της συζήτησης, μπας και γλιτώσει ακόμη έναν διασυρμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης!
 
Όπως αναφέρει, ο κ. Τσίπρας, αύριο και μεθαύριο θα βρίσκεται εκτός Ελλάδας για προγραμματισμένες εδώ και καιρό υποχρεώσεις του.

“Παρ’ όλα αυτά η αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και μερίδα του τύπου ενορχηστρώνει για άλλη μια φορά μια κωμική επιχείρηση παραπληροφόρησης στοχεύοντας να παρουσιάσει την προγραμματισμένη απουσία μου ως δήθεν απόδραση από την συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κο Πάνο Καμμένο που κατέθεσαν βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης η οποία, ενώ ήταν αρχικά προσδιορισμένη να συζητηθεί την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, μετατέθηκε για την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου εξαιτίας της έκτακτης κατάστασης στην Δυτική Αττική, συμπίπτοντας έτσι με το από καιρό προγραμματισμένο ταξίδι μου” τονίζει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός και προσθέτει:
“Εξ αυτού του λόγου και επειδή δεν πρόκειται να ανεχτώ ανοίκειες και γραφικές επιθέσεις σας ζητώ να μεταθέσετε εκ νέου την συζήτηση της σχετικής επίκαιρης επερώτησης για την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου προκειμένου να παρευρεθώ και να τοποθετηθώ κατά τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου”.

Ολόκληρη η επιστολή του Αλέξη Τσίπρα:
“Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Όπως ίσως θα γνωρίζετε αύριο και μεθαύριο θα βρίσκομαι εκτός Ελλάδας για προγραμματισμένες εδώ και καιρό υποχρεώσεις μου.
Συγκεκριμένα την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου θα βρίσκομαι στο Παρίσι καθώς θα παρευρεθώ σε δύο προγραμματισμένες τελετές βράβευσης, από το περιοδικό Politique International το οποίο με τιμά με το βραβείο «Πολιτικού σθένους» αλλά και από το Δικηγορικό Σύλλογο ο οποίος με τιμά με το βραβείο «Προσήλωσης στο Ευρωπαϊκό Ιδεώδες».
Η τιμή αυτή δεν αφορά φυσικά μόνο το πρόσωπο μου αλλά το σύνολο της χώρας η οποία έχει επιδείξει τόσο σθένος για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης όσο και προσήλωση στις ευρωπαϊκές αξίες και το εγχείρημα της ευρωπαϊκής ενοποίησης.
Επίσης, την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου θα βρίσκομαι στις Βρυξέλλες για να παρευρεθώ στην άτυπη θεματική Σύνοδο Κορυφής για την «Ανατολική Εταιρική Σχέση».
Παρ’ όλα αυτά η αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και μερίδα του τύπου ενορχηστρώνει για άλλη μια φορά μια κωμική επιχείρηση παραπληροφόρησης στοχεύοντας να παρουσιάσει την προγραμματισμένη απουσία μου ως δήθεν απόδραση από την συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κο Πάνο Καμμένο που κατέθεσαν βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης η οποία, ενώ ήταν αρχικά προσδιορισμένη να συζητηθεί την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, μετατέθηκε για την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου εξαιτίας της έκτακτης κατάστασης στην Δυτική Αττική, συμπίπτοντας έτσι με το από καιρό προγραμματισμένο ταξίδι μου.
Εξ αυτού του λόγου και επειδή δεν πρόκειται να ανεχτώ ανοίκειες και γραφικές επιθέσεις σας ζητώ να μεταθέσετε εκ νέου την συζήτηση της σχετικής επίκαιρης επερώτησης για την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου προκειμένου να παρευρεθώ και να τοποθετηθώ κατά τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου.
Παρά το γεγονός ότι ουδέποτε Πρωθυπουργός της χώρας έχει παρευρεθεί ή πολύ περισσότερο τοποθετηθεί σε διαδικασία επίκαιρης επερώτησης η επιχείρηση συκοφαντίας, παραπληροφόρησης και προπαγάνδας δεν μπορεί και δεν πρόκειται να μείνει εκ μέρους μου αναπάντητη.
Και τούτο με την ελπίδα ότι ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ως ηθικός αυτουργός της συκοφαντίας θα έχει το πολιτικό σθένος να παρουσιαστεί στη διαδικασία ώστε να υποστηρίξει τα όσα ανυπόστατα έχει τόσες μέρες αναπαράξει η ΝΔ όσο και μεγάλη μερίδα του Τύπου.
Ιδού λοιπόν η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
Ο Πρωθυπουργός
Αλέξης Τσίπρας”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ