Ο ΑΛΕΞΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ! Δευτέρα η συζήτηση για την Σ. Αραβία, ώστε να είναι παρών ο ίδιος ο πρωθυπουργός και αν τολμήσει να έρθει το Μητσοτάκη στη Βουλή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 6139img 6138Από το πρωί οι εφημερίδες του νταβατζήδικου διαδίδουν το παραμύθι ότι δήθεν ο Αλέξης Τσίπρας φεύγει για να μην είναι παρών στην αυριανή συζήτηση για το εθνικό σαμποτάζ που επιχειρεί η οργάνωση κατά της συμφωνίας με την Σαουδική Αραβία. Φυσικά, το ταξίδι του πρωθυπουργού ήταν προγραμματισμένο πολύ καιρό πριν. Πολύ πριν ο πολιτικός βραχίονας της εγκληματικής οργάνωσης αποφασίσει να τορπιλίσει μία εξαιρετικά επωφελή για τα εθνικά συμφέροντα συμφωνία! Ο Αλέξης Τσίπρας λοιπόν σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού και αποφασιστικότητας, διέσυρε τους νταβατζήδες και τους πολιτικούς υπηρέτες τους

απαιτώντας ο ίδιος την αναβολή της συζήτησης για την προσεχή Δευτέρα, ώστε να μπορέσει να παρευρεθεί αυτοπροσώπως, καλώντας και τον Μητσοτάκη αν τολμά να κάνει το ίδιο. Μετά από αυτό, εάν είχαν την παραμικρή τσίπα, θα είχαν κλείσει τις φυλλάδες τους. Φυσικά όμως, συνεργοί εθνικών σαμποτέρ δεν μπορεί να έχουν τσίπα. Τζούκ Μποξ με τσίπα δεν έβγαλε ακόμα το εργοστάσιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ