Γεωργιάδης από το να δώσουμε νησιά στους Τούρκους, στο να μοιράζουμε Απόρρητα Εγγραφα στους διαδρόμους

kaklamanhs-boutshs01Αρνήθηκε ο Νικήτας να παραλάβει διαβαθμισμένα έγγραφα “εθνικής ασφάλειας” που διακινούσε ο Λοβέρδος!


Ο Λοβέρδος διακινεί διαβαθμισμένα έγγραφα που αφορουν τα οπλικα συστηματα και άπτονται της Εθνικής ασφάλειας της χωρας κι ο Αδωνις ζητά να…….δοθούν στα κόμματα. Ο Νικήτας Κακλαμάνης αρνείται να τα παραλάβει και απαγορεύει να γίνουν ” φειγ βολάν “.DPPNy07XUAIoUI4
Ο ΠτΒ Νίκος Βούτσης επαίνεσε τους χειρισμούς του Νικήτα Κακλαμάνη ( στη συνδιάσκεψη των ΠτΒ) , ο οποίος προέδρευε στη διαδικασία όταν ο Ανδρέας Λοβέρδος κατέθεσε στα πρακτικά τα απόρρητα έγγραφα. Όπως ενημέρωσε ο κ. Βούτσης, ο Νικήτας Κακλαμάνης φρόντισε απευθείας να σφραγιστούν σε φάκελο τα συγκεκριμένα έγγραφα προκειμένου να μην έχει κανένας άλλος πρόσβαση. Επιπλέον, ανέφερε πως τα έγγραφα αυτά παραδόθηκαν στον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Μιχάλη Καλογήρου.
Ομόφωνα η συνδιάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, καταδίκασε την πράξη του Αντρέα Λοβέρδου…
ΥΓ: Τα συμπεράσματα δικά σας ( και πάντως … καλό θα ήταν ένας εισαγγελέας, να καλέσει τον κ. Λοβέρδο για να του πει πως και απο που, βρήκε τα ΑΠΟΡΡΗΤΑ έγγραφα που κατέθεσε στην Βουλή! )
http://www.dailymotion.com/video/x5i6ki2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ