Πότε ξεκινάει το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

christmas market
Αρχίζει και… επίσημα πλέον η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα αλλά και την Πρωτοχρονιά.

Έτσι, ανοιχτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, ενώ από την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου θα λειτουργούν με συνεχές και διευρυμένο ωράριο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας το προτεινόμενο ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο των Χριστουγέννων, έχει ως εξής:
pinakas orario
Στη Θεσσαλονίκη
Στις 15/12 τίθεται σε ισχύ το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπως γνωστοποιεί με σημερινή του ανακοίνωση ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).
Σύμφωνα με τον ΕΣΘ, τα εμπορικά καταστήματα στο νομό Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν τις Κυριακές 17/12, 24/12 και 31/12 κατά τις ώρες από τις 11 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα, ενώ θα παραμείνουν κλειστά την ημέρα των Χριστουγέννων και την επομένη, τη Δευτέρα της Πρωτοχρονιάς και πρόταση αποτελεί να μην ανοίξουν ούτε την Τρίτη 2/1/2018.
Τις υπόλοιπες ημέρες, τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργούν από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, με εξαίρεση τα Σάββατα, οπότε και θα κλείνουν στις 6 το απόγευμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ