ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ με Γεωργιαδη μετά τη δήλωση ΒΟΜΒΑ βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ "Διαθέτουμε ντοκουμέντο με τα παζάρια γραφείου Αδωνι – ΚΕΕΛΠΝΟ για προσλήψεις"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

adonis_georgiadis_5«Διαπραγματεύονταν ποιος υπουργός θα προσλάβει, πόσους και ποιους, στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Ομολογεί μάλιστα ο κ. Παπαδημητρίου ότι πρέπει να γίνουν οι προσλήψεις γιατί έρχονται εκλογές και άλλα φοβερά, για βαλίτσες με μαύρο χρήμα κτλ», συνέχισε ο κ. Λάππας και πρόσθεσε «έχει κατατεθεί στη Βουλή, είναι στην ποινική δικογραφία που υπάρχει και ερευνά η Επιτροπή».
Μετά από δικαιολογίες, κόλπα και υπεκφυγές, μία γραμμή Μαζινό απέναντι στην Επιτροπή, τελικά διατάξαμε την βίαια προσαγωγή του για την επόμενη Τρίτη το μεσημέρι, είπε ο κ. Λάππας στη συνέντευξη που έδωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».
«Αν δεν έρθει οικεία βουλήσει, θα έρθει «σιδηροδέσμιος»», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία και συμπλήρωσε:« Θα καταθέσει έτσι στην Επιτροπή ο κ. Παπαδημητρίου, που «διοικούσε» ως διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ από την ημέρα ίδρυσής του μέχρι πριν λίγο καιρό … επί 25 συναπτά χρόνια». Οι ερωτήσεις προς τον κ. Παπαδημητρίου «θα διατυπωθούν, θα τις ακούσει το Πανελλήνιο και αν θέλει, απαντάει», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο Σπύρος Λάππας.
Ο κ. Λάππας τόνισε ότι είναι αυτός που «υπογράφει όλες τις συμβάσεις, όλες τις προσλήψεις … το ΚΕΕΛΠΝΟ δαπανούσε 60 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο, από κακτική επιχορήγηση από τον κρατικό προϋπολογισμό και 200 εκατ. δάνεια … αυτά τα 200 εκατ. ευρώ δάνεια για εκστρατείες ενημέρωσης του κοινού έχουν πάει σε φίλους, κουμπάρους, πολιτικά τζάκια και οικογένειες, αδερφού εγγόνια, ανήψια, θείους, παπούδες».
Αναφερόμενος στην κατάθεση της πρώην προέδρου του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ Τζένης Κρεμαστινού, ο κ. Λάππας είπε ότι «τα ουσιώδη δεν απαντήθηκαν … δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πρόσωπο που ουσιαστικά διηύθυνε το ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν ο κ. Παπαδημητρίου, ο διευθυντής, 25 χρόνια. Ήξερε πρόσωπα, καταστάσεις, πράγματα, θέματα, προβλήματα».
Ηχητικό ντοκουμέντο «καίει» το ρόλο Άδωνι στο ΚΕΕΛΠΝΟ
Ο κ. Λάππας ανέφερε επίσης ότι «ο κ. Πολάκης κατέθεσε ηχογραφημένο ντοκουμέντο με συνομιλίες μεταξύ του κ. Παπαδημητρίου, ως διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ, με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του κ. Άδωνι Γεωργιάδη, κ. Γιάννη Θεοδωράτο».
«Διαπραγματεύονταν ποιος υπουργός θα προσλάβει, πόσους και ποιους, στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Ομολογεί μάλιστα ο κ. Παπαδημητρίου ότι πρέπει να γίνουν οι προσλήψεις γιατί έρχονται εκλογές και άλλα φοβερά, για βαλίτσες με μαύρο χρήμα κτλ», συνέχισε ο κ. Λάππας και πρόσθεσε «έχει κατατεθεί στη Βουλή, είναι στην ποινική δικογραφία που υπάρχει και ερευνά η Επιτροπή».
Το περιεχόμενο των συνομιλιών έχει αποτυπωθεί σε έγγραφο και τελικά θα κοινοποιηθεί από την Επιτροπή, σημείωσε σε άλλο σημείο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Αν στις προηγούμενες Επιτροπές όπως για τα δάνεια των κομμάτων υπήρχε μία έκπληξη, εδώ θα σηκωθεί η τρίχα της κεφαλής. Μιλάμε για απίστευτο πάρτι, απίστευτη ρεμούλα, σήψη του πολιτικού συστήματος και επιτομή της πελατειακής αντίληψης. Υπάρχουν άπειρες περιπτώσεις και κεφάλαια που αφορούν μόνο το ΚΕΕΛΠΝΟ, ήδη τελείωσε η έρευνά μας για το Ερρίκος Ντυνάν, το ίδιο κι εκεί, έπεται η έρευνα στο φάρμακο, όπου μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια μαύρο χρήμα», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Λάππας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ