Ρήγας: Ο Κώστας Σημίτης βασικός υπεύθυνος για την καταστροφή της Ελλάδας

copypasteimage 323 «Ανατρέπουμε βήμα – βήμα πολιτικές, οι οποίες είχαν εγκαθιδρυθεί την προηγούμενη περίοδο και ουσιαστικά ήταν αναδιανομή προς το χειρότερο για τους εργαζόμενους», δήλωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας, στον ραδιοφωνικό σταθμό  «Πρακτορείο 104,9 fm», σχετικά με τον χαρακτήρα του προϋπολογισμού, που κατατέθηκε στη Βουλη.
«Προσπαθήσαμε, όπως και πέρυσι, να αυξήσουμε τη δικαιοσύνη απέναντι σε αυτούς, που είχαν υποστεί την προηγούμενη περίοδο το μεγαλύτερο πλήγμα και να ανατρέψουμε και πολιτικές. Είναι σαφές αυτό που γίνεται, αλλιώς δεν θα δεχόμασταν αυτήν την επίθεση», ανέφερε ο κ. Ρήγας, επισημαίνοντας ότι η ευμάρεια των χρόνων πριν την κρίση ήταν πλασματική και «η περίοδος του εκσυγχρονισμού, ήταν η καταστροφικότερη περίοδος, που περάσαμε και έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες».
Σε ό,τι αφορά της αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση για υπερφορολόγηση των πολιτών ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «η ΝΔ μέχρι σήμερα δεν έχει καταθέσει ούτε μισή πρόταση, η οποία να δείχνει το δικό της στίγμα, γιατί η συνολική της πρόταση -όπως είναι και η πρόταση που έχει το Λαϊκό Κόμμα στην Ευρώπη- είναι η στήριξη του νεοφιλελευθερισμού, η στήριξη της λιτότητας, για να περάσουν όλα αυτά που είχαν και επιχειρούσαν όλο το προηγούμενο διάστημα, δηλαδή την καταστροφή του κοινωνικού κράτους και των εργασιακών σχέσεων».
«Εμείς αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Εμείς θέλουμε στο τέλος της θητείας της κυβέρνησης, βγαίνοντας στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας να είναι η κοινωνία και οι εργαζόμενοι όσο το δυνατόν συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ