ΚΑΤΑΝΤΙΑ Γεωργιάδη:Καταγγέλει την Ευρώπη (!) πως δεν μαλώνει όσο πρέπει τον Τσίπρα!

IMG_2995Το γερμανικό περιοδικό FOCUS σε άρθρο υπό τον τίτλο: «Ελληνική κρίση – Έκκληση στην Ευρώπη» γράφει, επικαλούμενο δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ότι σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η Ευρώπη είναι συνυπεύθυνη για την αδύναμη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.
«Η ΕΕ παραβίασε κανόνες» προς όφελος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα «σε κρίσιμες περιπτώσεις και τον άφησε να κάνει ό,τι θέλει», δηλώνει ο αντιπρόεδρος του κόμματος και πρώην υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρει το άρθρο του γερμανικού περιοδικού.
Για παράδειγμα, ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τον κ. Γεωργιάδη, ανακάλεσε τον περασμένο Αύγουστο μέτρο για την απελευθέρωση της αγοράς σε δομές φροντίδας υγείας το οποίο είχε ψηφιστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να χαθούν πολλές θέσεις εργασίας. «Το αντίθετο δηλαδή αυτού που χρειάζεται η Ελλάδα».
Όπως επίσης είπε ο κ. Γεωργιάδης, σύμφωνα με το άθρο στο FOCUS, η Ευρώπη είναι συνυπεύθυνη για το ότι η χώρα δεν ανακάμπτει και απευθύνει την έκκληση: «πρέπει να συμφωνήσουμε σε μία πολιτική που θα παρέχει ευημερία στον ελληνικό λαό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ