ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: Ο ντόπιος υπόκοσμος συνεργαζόταν με την ΜΙΤ για να εκβιάζουν υπουργούς. Πλαστογραφούσαν ακόμα και δηλώσεις της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 6635ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΙΣ “ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ” ΤΗΣ ΜΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ!

ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΚΟΤΖΙΑΣ, ΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ

ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ!

Αηδία και αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για την δράση του έλληνα πράκτορα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και οι σχέσεις που όπως φαίνεται έχει με τον ντόπιο υπόκοσμο. Σχέσεις που σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της Zougla.gr αγγίζουν το περιβάλλον υπόδικου ολιγάρχη, Αφού οι ίδιοι κύκλοι διακινούσαν και διακινούν τις διαρροές των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, είχαν φτάσει στο σημείο να απειλούν ακόμα και τον πρωθυπουργό για λογαριασμό του ολιγάρχη. Αποδεικνύεται δε ότι γνώριζαν πολύ καλά τι έκαναν, αφού στις επίμαχες αναρτήσεις όπου η πλαστογραφία ήταν εμφανής, φρόντιζαν να κρύβουν την πηγή, δημοσιεύοντας τα ντοκουμέντα σε τρίτα, νεοναζιστικά κυρίως ιστολόγια, για να μην φαίνεται η προέλευση. Η συνέχεια εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ