«Βόμβες» Βερύκιου: Κανένα «σκάνδαλο» Καμμένου. Τον χτυπούν γιατί…

https://youtu.be/iylZf5uH-X4
Σε μία αποκάλυψη βόμβα προέβη πριν από λίγο Δήμος Βερύκιος απο την τηλεοραση του Alpha. Ο δημοσιογράφος ο οποίος έχει εμπειρία δεκαετιών στο ρεπορτάζ του υπουργείου άμυνας, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο Καμμένου στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων στην Σαουδική Αραβία. Είπε όμως δύο πολύ σημαντικά πράγματα.

Ότι ο υπουργός εθνικής άμυνας έχει βρεθεί στο στόχαστρο επιχειρηματικών αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων!

Ειδικά για τους επιχειρησιακούς παράγοντες, ξεκαθάρισε ότι ο Καμμένος έκανε για πρώτη φορά τμήμα εσωτερικού ελέγχου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με ακέραιους και έντιμους στρατιωτικούς, με αποτέλεσμα δεκάδες φάκελοι σκανδάλων να σταλούν στον εισαγγελέα και αυτή τη στιγμή να τρέχουν στα δικαστήρια ως μάρτυρες, αρκετά στελέχη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αρκετοί εμπλεκόμενοι αλλά και “γνωστοί τους” να κάνουν ότι μπορούν για να δημιουργήσουν προβλήματα.

Όσο για τους επιχειρηματικούς κύκλους, που σύμφωνα με το Δήμο Βερύκιο είναι ο δεύτερος λόγος για τις επιθέσεις που δέχεται ο Πάνος Καμμένος, θεώρησε ότι η κόντρα που έχει ανοίξει με συγκεκριμένο επιχειρηματικό συγκρότημα φταίει για τον πόλεμο που δέχεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ