Τι συμβαίνει με το Bitcoin; Άνοδος του κρυπτονομίσματος 870% από την αρχή του χρόνου αγγίζοντας τα 10.000$

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

bitcoin chartΤο γνωστό κρυπτονόμισμα, έχει καταγράψει εντυπωσιακή άνοδο πάνω από 40% τις τελευταίες δυο εβδομάδες και περίπου 870% από την αρχή του έτους, καλπάζοντας προς τα 10.000 δολάρια. Πρόκειται για την εντυπωσιακή είσοδο μιας νέας επενδυτικής τάσης ή απλά για μια τεράστια φούσκα; 

Σύμφωνα με στοιχεία αναλυτών, οι επενδυτές έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο κρυπτονόμισμα τον τελευταίο χρόνο, ανεβάζοντας κατακόρυφα τον αριθμό των ιδιοκτητών σε πάνω από 17 εκατομμύρια (ένας ιδιοκτήτης Bitcoin σε 447 ανθρώπους).

Αγορές της Ασίας, όπως αυτή της Νότιας Κορέας, έχουν υιοθετήσει επίσημα το Bitcoin, επιτρέποντας ελεύθερα τις συναλλαγές, ενώ η δεύτερη μεγαλύτερη εμπορική τράπεζα της χώρας, Shinhan, προχωρά σε δοκιμές υπηρεσιών Bitcoin wallet, που στοχεύει να λανσάρει στα μέσα του 2018 στους πελάτες της, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν θα επιτρέψει την αγοραπωλησία του Bitcoin.

btc

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φωνές που κάνουν λόγο για μια μεγαλειώδη φούσκα, που όταν καταρρεύσει θα κάνει πάταγο μεγατόνων, που παρόμοιο της δεν έχει ξαναδεί η παγκόσμια οικονομία.

 
infiltr8or

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ