Στους 23 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα – Εντοπίστηκε σορός αγνοούμενου, κατέληξε ηλικιώμενη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMG_3185Δύο ακόμα θύματα ήρθαν να προστεθούν στον τραγικό απόλογισμό της φονικής κακοκαιρίας που χτύπησε τα ξημερώμτα της 15ης Νοεμβρίου της Δυτική Αττική. Σήμερα το πρωί οι άνδρες της Πυροσβεστικής ανέσυραν τη σορό του τελευταίου αγνούμενου από περιοχή της Μάνδρας.
Πρόκειται για έναν 70χρονο κυνηγό ο οποίος τη στιγμή που ξέσπασε η κακοκαιρία βρίσκονταν στην περιοχή για κυνήγι. Γύρω στις 8 το πρωί , υπάλληλοι του αμαξοστασίου διαπίστωσαν στο χώρο μια άσχημη μυρωδιά. Ειδοποίησαν την Πυροσβεστική που έφτασε επί τόπου και εντόπισε την σορό ενός άντρα, καταπλακωμένη από λάσπη και φερτά υλικά. Η σορός μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση.
Λίγη ώρα αργότερα μια 85χρονη γυναίκα που νοσηλεύονταν βαρύτατα τραυματισμένη επί 13 ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Θριάσιου», δεν άντεξε άλλο κι άφησε την τελυταία της πνοή. Η ηλικιώμένη γυναίκα είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια των πλημμύρων, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο και από εκέινη την στιγμή και μετά βρίσκονταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.
Ετσι μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις ο αριθμός των θυμάτων ανέβηκε στους 23.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ