ΒΑΤΕΡΛΩ Μητσοτάκη! Η στιγμή που ο Αλέξης ανέφερε το όνομα Σφακιανάκης! #vouli (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://youtu.be/8b8EKXkx8Vg

“Γαλάζιο Βατερλό”…Η συζήτηση για την απόπειρα πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία,τουλάχιστον σε επίπεδο εντυπώσεων δεν μπορεί να περιγραφεί αλλιώς. Η αξιωματική αντιπολίτευση τις τελευταίες δύο εβδομάδες μιλούσε για “καραμπινάτο σκάνδαλο”. Μόνο που  μετά από τη πολύωρη συζήτηση δεν  προέκυψαν στοιχεία που να “δένουν” συτόν τον ισχυρισμό ενώ ταυτόχρονο προέκυψε  άλλο μέγα θέμα: “μεσάζων” με το όνομα Ζορζ Σφακιανάκης!

Τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του είναι απίστευτα. Ο κ.Τσίπρας αναφέρθηκε στην απόρρητη αλληλογραφία του πρέσβη μας με το ΥΠΕΞ την οποία είπε πως είναι στην διάθεση των αρχηγών των κομμάτων και μόνο. Σύμφωνα μ΄ αυτή προκύπτουν τα εξής:

•Στις 17 Νοεμβρίου 2016 ο πρέσβης μας στο Ριάντ επιβεβαίωσε ότι τα έγγραφα που πιστοποιούσαν ότι ο Β.Παπαδόπουλος είναι επίσημος εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας ,είναι γνήσια!

•Τέσσερις μέρες μετά με δεύτερο μήνυμα του επικαλείται…πηγή κοντά στον Σαουδάραβα υπουργό Άμυνας ο οποίος ήθελε να έρθει στην Αθήνα για να συζητήσει για να πουληθούν τα πυρομαχικά φθηνότερα!!!  “Γιατί να πουληθούν φθηνότερα” αναρωτήθηκε ο Τσίπρας. Αποκαλύφθηκε ότι η “πηγή” που ενδιαφεροταν για “σκόντο” στην τιμή, ήταν Έλληνας!!! Το όνομά του όπως είπε ο κ.Τσίπρας είναι Ζ.Σφακιανάκης από το Ηράκλειο της Κρήτης!

Όπως είναι αναμενόμενο ανοίγει μάλλον νέα σελίδα στην υπόθεση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ