Ο Τόσκας έπιασε γνωστό Μυκονιάτη επιχειρηματία με κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών-Η ΝΔ ζητάει την παραίτηση του Νίκου Τόσκα #NDoor1

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.
NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.

Γνωστός επιχειρηματίας που διατηρεί καταστήματα στη Μύκονο και στο Κολωνάκι συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου για την υπόθεση του κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά με ταχύπλοα σκάφη, μετά από μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για πρόσωπο με κομβικό ρόλο καθώς ήταν αυτός που είχε επιφορτιστεί με την αναζήτηση των πολυτελών σκαφών που χρησιμοποιούνταν για την μεταφορά των ναρκωτικών.
 
Το ταχύπλοο είχε ξεκινήσει από την Αλβανία με προορισμό αρχικά την Ελλάδα και στην συνέχεια την Ιταλία. Ήταν φορτωμένο με… κάτι παραπάνω από ενάμισι τόνο χασίς.
Επίσης κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων που εξελίχθηκαν παράλληλα συνελήφθησαν και έτερα μέλη με διακριτούς ρόλους στη δομή της εγκληματικής οργάνωσης, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των συλληφθέντων μέχρι στιγμής σε δέκα (10) άτομα, μεταξύ των οποίων έξι (06) υπήκοοι Αλβανίας, δύο (02) Ιταλοί υπήκοοι, ένας (1) υπήκοος Βουλγαρίας και ένας ημεδαπός ενώ αναζητούνται και άλλοι.
Να σημειωθεί πως πριν τις συλλήψεις προηγήθηκε μεγάλη επιχείρηση και κινηματογραφική καταδίωξη ταχύπλοου σκάφους που τελικά πιάστηκε με περισσότερο από ένα τόνο ακατέργαστης κάνναβης.
 
Πηγή: Γνωστός Μυκονιάτης επιχειρηματίας στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών με τα ταχύπλοα | iefimerida.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ