12/04/2021

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Πάνου Καμμένου για την «πηγή». Η δικαιοσύνη πλέον έχει τον λόγο. (ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΝΕΡΓΟΙ «ΠΗΓΗΣ» ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!

Μία αποκάλυψη που οπωσδήποτε θα επιταχύνει τις εξελίξεις στην δικαστική διερεύνηση του εθνικού σαμποτάζ με φόντο τη συμφωνία με την Σαουδική Αραβία, έκανε πριν από λίγο στο δελτίο του ΑΝΤ1 και στο Νίκο Χατζηνικολάου ο υπουργός εθνικής άμυνας Πάνος Καμμένος. Σύμφωνα λοιπόν με τον υπουργό, ο άνθρωπος που κρατικοί λειτουργοί και πολιτικοί τον πα

ρουσίαζαν ως αξιόπιστη πηγή, είχε εμφανιστεί στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ισχυριζόμενος ότι είναι σύμβουλος του Σαουδάραβα ΥΕΘΑ. Όταν όμως του ζητήθηκε ανάλογη εξουσιοδότηση, κάποιο έγγραφο που να τεκμηριώνει τα λεγόμενα του, οποιοδήποτε έγγραφο με σφραγίδα του κράτους της Σ. Αραβίας έστω, διαπιστώθηκε ότι όχι μόνον δεν υπήρχε, αλλά η «πηγή» δεν άφησε ούτε κάρτα επισκεπτηρίου!

 
ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

Η αποκάλυψη αυτή σε συνδυασμό με την αποκάλυψη του Τάσου Τέλλογλου ότι η πηγή λειτουργούσε υπέρ των συμφερόντων της Σαουδικής Αραβίας έναντι των ελληνικών συμφερόντων, εξηγεί πολλά και δίνει νέα διάσταση στην έρευνα που ήδη διενεργείται.

Πως είναι δυνατόν αυτού του είδους η πηγή να παρουσιάζεται ψευδώς ως επίσημο κράτος της Σαουδικής Αραβίας,  Από κρατικούς μάλιστα λειτουργούς. Ποιοι το έκαναν, και με ποια κίνητρα.

Πως είναι δυνατόν να υπάρχει συνέργεια πολιτικών και κρατικών λειτουργών με έναν άνθρωπο όποιος υπερασπίζεται συμφέροντα τρίτης χώρας έναντι των εθνικών συμφερόντων.

Με ποια σκοπιμότητα βουλευτές της αντιπολίτευσης εξαπάτησαν ακόμα και το κοινοβούλιο ισχυριζόμενοι ότι τα στοιχεία που διαθέτουν προέρχονται από το επίσημο κράτος της Σαουδικής Αραβίας, ενώ στην ουσία προερχόταν από «πηγή» που αποδείχτηκε πως δεν είχε καμία σχέση με το επίσημο κράτος της Σ. Αραβίας, αλλά όμως λειτουργούσε εναντίον των ελληνικών συμφερόντων.

 Σε όλα αυτά θα κληθεί να απαντήσει πλέον η ελληνική δικαιοσύνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ