13/04/2021

ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ! Μήπως προκύψει και κάποια σχέση Πατεράκη με την «πηγή»;

img 6671Μείζον ηθικό ζήτημα εγείρεται και για δεύτερο ανώτατο στέλεχος της ΝΔ αναφορικά με προσωπικές του σχέσεις με τον επιχειρηματία, Γιώργο Πατεράκη.

Μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη και τη σέλφι φωτογραφία με τον κ. Πατεράκη δίπλα από την Άνγκελα Μέρκελ στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου στο συνέδριο του CDU στο Βερολίνο, ήρθε η σειρά του τομεάρχη Εξωτερικών Γιώργου Κουμουτσάκου να επιβεβαιώσει τις προσωπικές του σχέσεις με τον κ. Πατεράκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, την περασμένη Δευτέρα και ενώ στη Βουλή το θερμόμετρο είχε χτυπήσει κόκκινο μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για το θέμα της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, ο κ. Κουμουτσάκος εθεάθη να γευματίζει με τον κ. Πατεράκη σε γνωστή ταβέρνα στην Κηφισιά. Πρόκειται για τον επιχειρηματία τον οποίο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτης Καμμένος κατονόμασε από το βήμα της Βουλής ως το πρόσωπο από το οποίο φέρεται να δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα. Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι είχε δεχτεί απειλητικό τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό. Ο άγνωστος φέρεται σύμφωνα πάντα με τον κ. Καμμένο να απείλησε τον ίδιο και την οικογένειά του. Στη συνέχεια ο κ. Καμμένος ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου για να εντοπιστεί ποιος είναι ο άγνωστος που τον απείλησε. Όπως κατήγγειλε ο κ. Καμμένος, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε ότι ο άγνωστος ήταν, όπως ανέφερε ο κ. Καμμένος ο «έμπορος όπλων Γιώργος Πατεράκης».

Τις σχέσεις με τον κ. Πατεράκη επιβεβαίωσε στο «documentonews.gr» ο ίδιος ο κ. Κουμουτσάκος έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία όπου και ερωτήθηκε σχετικά. Όπως ανέφερε ο ίδιος, «με τον κ. Πατεράκη έχω μια απολύτως κοινωνική σχέση και καμία άλλη» και ανέφερε επίσης ότι «η σύζυγός του διαθέτει φιλικές σχέσεις με τη σύζυγό του κ. Πατεράκη». Σε ότι αφορά τη συνάντηση με τον κ. Πατεράκη ο κ. Κουμουτσάκος υπογράμμισε ότι «δεν πρόκειται για μία μυστική συνάντηση, ήταν δημόσια. Τρώμε δύο ζευγάρια μαζί».

Η παραδοχή αυτή του κ. Κουμουτσάκου εγείρει σοβαρό ηθικό ζήτημα, καθώς ο ίδιος πρόκειται να γίνει αρμόδιος τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, ο οποίος στην υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας έχει διαδραματίσει κεντρικό ρόλο, εκτοξεύοντας κατηγορίες σε βάρος του κ. Καμμένου αλλά και του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η συνέχεια εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ