Ο άνθρωπος που στοχοποίησε έντιμη εισαγγελέα, «ταυτόχρονα» με μεγαλέμπορο ηρωίνης, μιλάει για «αμφιβόλου γνησιότητας εγγράφα» Σαουδικής Αραβίας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βγήκαν λοιπόν σε έκτακτη συνέντευξη τύπου να μιλήσουν ποιοί; Ο Βορίδης και ο  Παναγιωτόπουλος!  Έχει τεράστια σημασία, το ποιοι αναλαμβάνουν την εργολαβία της λάσπης.  Που πλέον δεν είναι εργολαβία λάσπης, αλλά είναι εργολάβοι άμυνας. Διότι η δικαιοσύνη διερευνά με ποιους σχετίζεται η περιβόητη πηγή που τον παρουσίαζαν ως υψηλόβαθμο Σαουδάραβα, αλλά εντέλει ήταν από το Ηράκλειο Κρήτης.  Και εκεί προκυπτουν σοβαρότατες κακουργηματικές ευθύνες.

 Για τον κύριο Βορίδη, γνωρίζουμε πολύ καλά πως υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον. Αναλαμβάνοντας υπεράσπιση εγκληματικών οργανώσεων τύπου Energa. Οι οποίες καταλήστεψαν το Δημόσιο.

Ο κύριος Παναγιωτόπουλος όμως είναι εξαιρετική περίπτωση. Είναι ο άνθρωπος που βγήκε και στοχοποίησε έντιμη εισαγγελέα  Η οποία διερευνούσε την μεγαλύτερη υπόθεση ηρωίνης διεθνώς, την ίδια στιγμή που συμπτωματικά την στοχοποιούσε και ο προφυλακισμένος μεγαλέμπορος ηρωίνης Γιαννουσάκης.

 Γίνεται πλέον κατανοητό, ότι δεν έχουμε να κάνουμε με τη μάχη της Αραβίας, αλλά τη μάχη για την ίδια την επιβίωση του έθνους. Και αυτό θα φανεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, όταν αρχίσουν οι σοβαρές αποκαλύψεις για τις σχέσεις μεταξύ πολιτικών και εθνικών σαμποτέρ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ