Ελληνες πολιτικούς ελέγχει ο Ερντογαν;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.Τα τελευταία χρονια ζούμε απο συγκεκριμένους πολιτικούς της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένων ΜΜΕ το θέατρο του παράλογου ως αναφορά τα εθνικά θέματα. Ειναι τόσες πολλές φορές και διαρκείς οι ταυτίσεις των απόψεων και της επιχειρηματολογίας Ελληνων πολιτικών και ΜΜΕ με το Τουρκικό παρακράτος που πλεον δεν μπορουμε να μιλάμε για συμπτώσεις, αλλα για «γραμμή»

Πριν μπούμε στα επόμενα παραδείγματα, να διευκρινήσουμε οτι δεν ειμαστε αντίθετοι στην κριτική της αντιπολίτευσης, ειναι καθήκον της να ειναι ακομη πιο αιχμηρή, ωστε να βοηθάει την εκάστοτε κυβερνηση, που εκ της θέσεων πρέπει να ειναι διπλωματική. Ολοι θυμούνται πως «έβαλε πλάτη» ο Ανδρέας με το «Βυθίσατε το Χορα». Ομως οπως θα δούμε σημερ, απο ορισμένα ηγετικά στελέχη της αντιπολίτευσης συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο!
Για παραδειγμα, κατα την διαπραγμάτευση-παγίδα που είχαν στήσει οι Τούρκοι στις συζητήσεις για το Κυπριακό, ο έμπειρος ΥΠΕΞ κ.Νικος Κοτζιάς, σε συνεργασια με την Κύπρο, είχαν ενημερωθεί άριστα και αντιμετώπισαν με εξαιρετικό τρόπο την μεθόδευση της Τουρκίας. Κι ομως Ελληνες πολιτικοί αντί να απαιτήσουν ακομη πιο σκληρή γραμμή ό την Ελλαδα, ζητούσαν παραίτηση Κοτζια μαζι με την Τουρκια.
Χαρακτηριστικό παραδειγμα, οταν ο Κοτζίας, καλα πληροφορημένος κατηγορούσε τον Αϊντε για φιλοτουρκικο παιχνίδι, κατηγορούσαν Ελληνα ΥΠΕΞ, και ζητούσαν από τον Τσιπρα να τον αποκεφαλησει, το ίδιο δηλαδή που ηθελε η Τουρκια! Δεν σταμάτησαν να ζητούν την παραίτηση του, ακομη κι οταν αποδείχθηκε οτι ο Αϊντε ηταν φιλότουρκος, υπέσκαπτε την Ελλαδα σε σημείου να «σπρωχνει» άρθρα (Politico) που να διαδίδουν οτι ο Τσιπρας θα διώξει τον Κοτζια, ωστε να μειώσει το κύρος του εν μέσω διαπραγματεύσεων! Δεν ντράπηκαν μαλιστα κατά την συζήτηση στην Βουλή, να επιρρίψουν ευθύνες στην Ελληνική πλευρά, οταν ολη η υφήλιος κατηγορούσε την Τουρκια!
Σε αλλη περίπτωση πάλι, οταν συμφωνήθηκε η αποστολή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο επιτέθηκαν στην Ελλαδα, οτι δηθεν παρέδιδε το Αιγαίο στην Τουρκια, μιλούσαν για μειοδοσίας, εκαναν το παν για να την αποτρέψουν κι ομως τελικα, οπως αποδείχθηκε οι μόνοι που δεν ήθελαν το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο ηταν η Τουρκια, που ακομη και σημερα σε κάθε σύνοδο παρακαλάει να αποσυρθεί γιατι δεν μπορεί να ξεμυτησει ο στόλος της!
Το αποκορύφωμα ηταν στις απαντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατιας και του Πάνου Καμμένου στην Τουρκική προκλητικότητα, που αντί κάθε πατριωτικής θέσης, «στηρίζουμε την εθνική κυριαρχία», έβγαιναν εφημεριδες και ηγετικά στελέχη της ΝΔ να κατηγορούν την Ελλαδα οτι προκαλεί την Τουρκια! Λέξη προς λέξη αναπαρήγαγαν τα Δελτία Τύπου του Τουρκικού Υπουργείου Αμυνης!
Σημερα με το θέμα πώλησης του Πολεμικού υλικού, η Τουρκια είχε βάλει στο στόχαστρο την Ελλαδα, οχι μονο στο ελληνοτουρκικό πλαίσιο, αλλα και σαν μεγάλος ανταγωνιστής προμηθευτής των μουσουλμανικών χωρών και προσπαθούσε να τορπιλίσει την Συμφωνια με την Σαουδική Αραβία. Η Ελλαδα χάρη στην διπλωματία των τελευταίων ετών και την συμμαχία με την Αίγυπτο, εχει μπει στην αγορά πολυ δυναμικα (πήραμε και το σέρβις των Σαουδαραβικων C-130) και μαντέψτε ποιον βρήκε σύμμαχο; Ελληνες πολιτικούς.
Τίποτα δεν ειναι τυχαίο σε αυτο τον κόσμο. Ούτε οτι η σύζυγος του Χριστοφοράκου ηταν της τουρκικής οικογένειας Ντεμιρέλ κι ο πατέρας της ο Νο.2 της Siemens και όσοι ηταν στην λιστα του Χριστοφοράκου πέρναγαν στην τουρκική ΜΙΤ, ούτε οτι η πρέζα του Noor 1 ηταν τουρκικής προέλευσης.
Ο νοών νοείτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ